Lewis Hamilton se se stal globálním velvyslancem značky TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger oznámil, že britský jezdec Formula One a čtyřnásobný mistr světa Formule One Lewis Hamilton se objeví jako nový globální velvyslanec značky pro muže TOMMY HILFIGER, včetně HILFIGER COLLECTION , TOMMY HILFIGER TAILORED a TOMMY HILFIGER Pánské oblečení, spodní prádlo a plavky od počátku jara 2018.

Kariérní úspěchy Lewis Hamilton ho postavily do elitní skupiny globálních sportovců a je považován za jednoho z největších jezdců Formule 1 v historii, získal alespoň cenu Grand Prix v každé sezóně. Má více než 17 milionů fanoušků prostřednictvím neuvěřitelného dosahu svých sociálních mediálních kanálů, jejichž prostřednictvím jim nechává nahlédnout do zákulisí Formule 1, ale i do jeho osobního života. „Tommyho návrhy mě inspirují,“ oceňuje značku sám Lewis Hamilton.

Partnerství odráží strategický závazek společnosti Tommy Hilfiger stavět na svém silném kulturním dědictví a dále řídit celosvětový růst mužského podnikání „Vždycky jsem obdivoval Lewisovou neuvěřitelnou vytrvalost během závodu, stejně jako jeho jedinečný styl mimo trať," řekl Tommy Hilfiger.

Značka  ztělesnila lásku Tommyho Hilfigerovu k motoristickým sportům s nádechem historické nostalgie. Módní přehlídka, která se konala v TOMMYNOW „DRIVE" během milánského týdne módy, představila styly ulice, které se rodí z ikonických tvarů, odvážných barev a zjednodušené grafiky rychlých závodníků. Při pohledu na tradiční americkou automobilovou kulturu je evidentní, že kolekce splňuje potřeby dnešního rychlého životního stylu.

Novou kampaň fotografoval Mikael Jansson

Foto (titulek)Lewis Hamilton a Tommy Hilfiger a Lewis Hamilton

Zdroj: Tommy Hilfiger