PAUL: sladké chvíle jen pro vás

Zářijová nabídka pekařství PAUL je jako malý rituál radosti. Dezerty, které propojují českou tradici s francouzskou elegancí, potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i duši.

Koláče jako vzpomínka
Co dělá koláče PAUL jedinečnými? Tajemství je v poměru – 70 % náplně, 30 % těsta. Díky tomu je každý kousek opravdovým zážitkem. Koláč s borůvkami a mandlovou náplní frangipane voní jako léto u babičky. Jemné těsto s kapkou rumu, sladké ovoce a krémová konzistence – stačí jedno sousto a vrátíte se zpět do dětství.

Koláč s tvarohem a povidly vás obejme svou domácí chutí, ale v elegantním pojetí PAUL. Kombinace tvarohu, máslového těsta a švestkových povidel funguje jako pohlazení.

Podzim v křupavé tartaletce
Fíková tartaletka je jako malý šperk – křehká, plná vanilkového krému, frangipane a šťavnatých fíků. Připomíná sluncem zalitý jih Francie a přináší do sychravých dní trochu sladkého luxusu.

Frangipane – jemnost v každém kousku
Tradiční francouzská mandlová náplň z másla, cukru, vajec a mandlí je symbolem elegance a lehkosti. V PAUL ji povýšili na skutečné umění.