Značka SOREL je na trhu s obuví legendou, která má styl!

Sorel je původně kanadská společnost, která čerpá inspiraci z mnohaletých zkušeností s vytvářením univerzální funkční zimní obuvi. Vyniká především vysokou kvalitou materiálů, řemeslným zpracováním, funkčností, pohodlím, ale i módním stylem a smyslem pro zajímavé detaily. V kolekci podzim/zima 2021 představuje SOREL své oblíbené klasické modely v nových verzích. Kolekce nabízí množství barevných kombinací, použitých materiálů, originálních detailů, povrchových úprav, různých výšek bot i typů podrážek. A to vše při zachování nejvyšší funkčnosti i osobitého stylu značky.

Pánská kolekce SOREL Mac Hill je skvělou stylovou a funkční alternativou ke kotníčkovým teniskám pro každodenní zimní toulky po městě. Modely Mac Hill jsou vyrobené z přírodní voděodolné kůže nebo v podobě streetového sneakers modelu kombinují nepromokavý balistický nylon s kůží. Jsou lehké a prodyšné. Výrazně profilovaná podrážka z odolné gumy zajišťuje vynikající přilnavost na mokrém i namrzlém povrchu.

Kolekce SOREL Madson je ideální stylovou botou pro každodenní nošení do práce i na volnočasové toulky městem. Nabízí čtyři modely od elegantního chealsea stylu po výrazný hikový model. Obuv je vyrobena z vysoce kvalitní voděodolné kůže s nepromokavými švy a je zateplena textilní podšívkou.
O odpružené pohodlí se na každém kroku stará mezipodešev a vyjímatelná vložka boty z EVA. Vnější podrážka má protiskluzové vlastnosti s atraktivním dvoubarevným vzorem. Kolekce nabízí několik barevných variant od každého typu boty. 

SOREL Ankeny II Mid OutDry má mnoho výhod: nepromokavou koženou konstrukci s voděodolnou a prodyšnou membránou OutDry a nepromokavými tavenými švy, 100 g zateplení a gumovou ochranu v oblasti paty a špičky boty. Jinými slovy, je to velmi solidní model i do náročných podmínek, který kombinuje funkčnost s styl do posledního detailu. Tento model se osvědčí například na cestách na hory, kdy zajistí pohodu - od města, přes auto až po třeba náledí či tající sníh…

Do výrazně mrazivých nebo sněhových podmínek je pak určena celosvětově oblíbená dámská i pánská kolekce Caribou, která vychází z původního modelu boty SOREL z roku 1964 a je DNA značky SOREL promítající se i do současných kolekcí.