ASTRID SUN: Je skvělé mít někoho, kdo o vás pečuje

Každé jaro a léto vystavujeme nedočkavě pokožku slunečním paprskům, abychom načerpali chybějící energii, doplnili vitamin D a získali zdravou barvu. Zároveň bychom ale měli myslet na to, že pokožku je důležité před paprsky chránit, protože sluníčko nám může i ublížit. Jedničkou na trhu v oblasti sluneční péče je dlouhodobě společnost ASTRID, díky inovované sluneční řadě ASTRID SUN si můžete užívat letní zábavu na souši i ve vodě bez starostí.

Pokožce neškodí jen UV záření

Možná vás překvapí, že pouze 6 % slunečního záření je tvořeno UV zářením. Kromě UVA a UVB záření pokožku poškozuje také infračervené záření,
a dokonce i viditelné světlo.

Víte, co způsobují jednotlivé typy záření a jak hluboko pronikají do naší pokožky? UVA záření způsobuje předčasné stárnutí pokožky, tvorbu vrásek
a linek, pigmentaci a nejednotný odstín pleti. Podílí se na poškozování DNA a snižuje imunitu, způsobuje také úbytek kolagenu v pokožce. Pokud si spálíte pokožku, na vině je UVB záření, které také poškozuje DNA
i ochrannou bariéru pokožky. Způsobuje záněty, dehydrataci a podílí se na tvorbě hlubokých vrásek. Infračervené záření přináší pocit tepla, způsobuje oxidativní stres poškozující buňky a má vliv i na úbytek kolagenu a poškozování DNA. Viditelné světlo způsobuje hyperpigmentaci, nejednotný odstín pokožky, ztrátu jejího jasu a oxidativní stres, který poškozuje buňky.

Přípravky na opalování ASTRID SUN s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) spolehlivě ochrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření, infračerveného záření i viditelného světla. Jejich složení obohacené
o speciálně vyvinutý karotenoidový komplex poskytuje aktivní antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky, chrání ji před předčasným stárnutím a zanechává ji jemnou a hydratovanou.

ASTRID SUN pro celou rodinu

ASTRID SUN ochrání před slunečními paprsky celou vaši rodinu. Vyberte si vhodný mix produktů pro všechny členy domácnosti a užívejte si letní aktivity. Pokožku můžete chránit před sluníčkem mléky, krémy nebo oleji na opalování. Celá řada je samozřejmě doplněna i péčí po opalování, která pokožku zklidní a pomůže prodloužit efekt opálení. A v nabídce nechybí ani samoopalovací přípravky.

Novinky ve sluneční péči ASTRID SUN 2020

SUCHÝ OLEJ NA OPALOVÁNÍ Coconut Love OF 20

  • olejový zážitek plný exotiky s kokosovou vůní
  • pro intenzivnější opálení pokožky
  • okamžitý chladivý efekt

ASTRID SUN Suchý olej na opalování ve spreji OF 20 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření. Složení obohacené o olej z vlašských ořechů a kokosový olej podporuje intenzivnější opálení pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt. Zanechává pokožku hedvábně jemnou, super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní.

Odolný proti písku. 360◦ sprejový mechanismus. Kokosový olej ze 100% udržitelných zdrojů. Vhodné pro vegany.

Cena: 199,90 Kč/150 ml

ODINNÉ MLÉKO NA OPALOVÁNÍ OF 50+

  • pro ochranu citlivé pokožky dětí i dospělých
  • minimalizuje riziko vzniku alergických reakcí
  • vysoce voděodolné

ASTRID SUN Rodinné mléko na opalování OF 50+ s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření
a viditelného světla. Mléko obohacené o provitamin D a bisabolol bylo speciálně vyvinuto pro ochranu citlivé pokožky intolerantní ke slunečnímu záření. Složení bylo vyvinuto tak, aby se minimalizovalo riziko alergických reakcí.

Cena: 349,90 Kč/250 ml

DETOX PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ OF 30

  • chrání před znečištěním a předčasným stárnutím
  • efektivně hydratuje a detoxikuje
  • zmatňuje a zjemňuje

ASTRID SUN DETOX Pleťový krém na opalování OF 30 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Pokročilé složení poskytuje ochranu před znečištěním z vnějšího prostředí a zabraňuje volným radikálům poškozovat pleť. Inovativní komplex Hydra-Break dodává pleti pocit osvěžení a zanechává ji matnou, hedvábně jemnou a hydratovanou.

Cena: 149,90 Kč/50 ml

HYDRATAČNÍ MLÉKO NA OPALOVÁNÍ Sport OF 30

  • ideální pro sportovní aktivity
  • lze aplikovat v každé poloze
  • efektivně hydratuje

ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování ve spreji OF 30 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení obohacené o speciálně vyvinutý karotenoidový komplex (mrkvový, rajčatový, brusinkový a buriti olej) poskytuje aktivní antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky a chrání ji před předčasným stárnutím.

Rychlá a snadná aplikace, lze aplikovat v každé poloze (i dnem vzhůru). Plynule a rovnoměrně rozprašuje lehkou emulzi.

Cena: 199,90 Kč/150 ml

LEDOVĚ CHLADIVÝ GEL PO OPALOVÁNÍ

  • s extraktem z bio aloe vera
  • ledově chladivý efekt
  • 24h hydratace

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování obohacený o čistý extrakt z bio aloe vera pomáhá zklidnit podrážděnou pokožku po opalování a zmírňuje pocit pálení a zarudnutí. Poskytuje pocit chladivého osvěžení a hydratuje pokožku až po dobu 24 hodin. Nelepivé složení se rychle vstřebává. Vhodné pro vegany.

Cena: 129,90 Kč/200 ml

HEDVÁBNÁ SAMOOPALOVACÍ PĚNA

  • pro zlatavě-bronzovou pokožku po celý rok
  • na tvář i tělo
  • s urychlovačem opálení

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna na tvář i tělo dodá pokožce již po první aplikaci přirozenou zlatavě-bronzovou barvu bez účinků slunečního záření. Lehké složení s urychlovačem opálení se okamžitě vstřebává a zajišťuje stejnoměrné, rychlejší a intenzivnější opálení pokožky. Obsažený hydratační komplex napomáhá prodloužit efekt opálení. Pěnová textura zajišťuje snadnou a rychlou aplikaci a zanechává pokožku hedvábně jemnou.

Cena: 129,90 Kč/150 ml