S novým kufrem Airox od značky Victorinox se to bude cestovat

Cestovat se zavazadly Airox Hardside je radost, už totiž nemusíte volit mezi kvalitou a komfortem. Tento moderní kufr je nejen vytříbeným designérským kouskem, ale zároveň vyniká extrémně nízkou hmotností. Lehký a zároveň silný… Jednoduše nejlepší, jaký kdy značka Victorinox vyrobila.

Sen o snadném cestování s lehkým, přesto bytelným zavazadlem se stal skutečností. Airox od značky Victorinox je vyroben za 100 % odolného polykarbonátu a má za sebou ty nejnáročnější testovací standardy v oboru. Příruční zavazadlo váží pouhých 2,3 kilogramů a vyhoví i těm náročnějším cestovatelům.

Uznání si zaslouží i vnitřní prostor modelu. Díky „motýlovému“ otevírání, kdy se obě stěny odklopují směrem ven, je možné zabalit obě strany kufru zvlášť. Jakmile jsou všechny věci na svém místě, nic už nebrání vyrazit vstříc novému dobrodružství. Komfort a stabilitu zajišťuje lehké teleskopické držadlo navrženo společností Victorinox. Mimořádně tichá kolečka Hinomoto 60 mm vám umožňují opustit hotel i brzy ráno, aniž byste ze spánku vyrušili ostatní hosty. Díky kvalitním zipům je manipulace se zavazadlem snadná a rychlá. O vysoké úrovni, pro kterou je značka Victorinox proslulá, svědčí i další vlastnosti. Patří mezi ně zapuštěný kombinovaný zámek Travel Sentry či možnost kombinovaného přístupu. Samozřejmostí je 10ti letá záruka.

Kolekce Airox Hardside je určená cestovatelům, kteří často vyráží za svými volno časovými aktivitami a pro které je při nákupu zavazadla důležitá především nízká hmotnost, kvalita, funkčnost a moderní design. Sortiment zahrnuje tři druhy kufrů – příruční, středně velký a velký.
Zákazníci si také mohou vybrat ze tří elegantních barev: oranžové, tmavě modré a světle modré.

Více informací nalezete na webových stránkách: www.rosler.cz