Hni se je nový pořad o cvičení známých osobností,

Je třeba se hýbat, obzvláště v době karantény, která byla vládou nařízena kvůli pandemii koronaviru. Zachovat si čistou hlavu je to nejdůležitější, nač je nutné v takový čas dbát! Jedním ze základních předpokladů je, že se budete hýbat. Televize SPORT 5 proto přišla s novým formátem pořadu s názvem „Hni se“. Zacvičit si zde můžete se známými osobnostmi doma, nebo se rovnou zapojit! Jak na to a kdy se můžete vidět na obrazovce?

Televize SPORT 5 od 1. června (od 24. března ve zkušebním vysílání) pokryje téměř 100 procent České republiky. Což je samozřejmě skvělá zpráva pro všechny sportovní fanoušky. Teď je sice sport na druhé koleji, pohyb je však pro pevné zdraví stále důležitý. Možná dokonce více, než kdy předtím. SPORT 5 vám ho ve spolupráci s přední cvičitelkou Evou Behenskou, autorkou online programu „Skvěle v těle“ přináší až domů. Na premiéru nového dílu se můžete těšit vždy v pondělí, středu, pátek a neděli v 8. hodin ráno tak, abyste se na celý den pěkně nastartovali. Pokud v tu dobu ještě vyspáváte, žádný problém. Během každého vysílacího dne jsou totiž na programu ještě tři reprízy. 

A na koho se můžete těšit v nejbližších termínech? Ve středu 8. dubna si zacvičíte s Petrem Pechou, v pátek 10. dubna s Karlem Pilařem, v neděli 7. dubna pak s Honzou Novákem. A kdo by si snad stěžoval, že se u pocení nemůže podívat na pěkné ženy, tak už v pondělí 11. dubna se těšte na Taťánu Makarenko, následující středu předvede nejen své vnady Barbora Mottlová. Navíc se do pořadu „Hni se“ můžete zapojit i vy. Stačí vymyslet a pak natočit krátké video, jak cvičíte a nahrát ho na nahraj.sport5.cz. Nejlepší videa budou na SPORT 5 odvysílána, jejich autoři se mohou těšit na super ceny. Tak s chutí do toho, společně COVID-19 určitě porazíme!

Foto: SPORT 5