Nejjemnější štětce na trhu jsou od Annabelle Minerals

Potřebujete nový štětec na pudr? Pak je volba jasná Annabelle Minerals přichází se zbrusu novými typy, které nejen pomohou k dokonalému líčení, ale zároveň jsou natolik jemné, že se hodí i pro velmi citlivou pokožku.

Nástroje na nanášení líčidel bychom měli měnit pravidelně, podobně jako kartáček na zuby! Nepotřebujete čtyři do roka, ale jeden nebo dva určitě! Věděli jste, že zbytky dekorativní kosmetiky, které ve štětcích a houbičkách zůstávají, se časem se mohou zkazit, což je živná půda pro množící se bakterie, díky nimž se na naší tváři může objevit nepříjemné zarudnutí či vyrážka. Pravidelná údržba náčiní sice tuto situaci řeší, zároveň ale díky mytí a šamponování štětce ztrácejí na kvalitě, a tak je zkrátka nutné je jednou za čas vyměnit.

Annabelle Minerals nyní přináší na trh štětce, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů právě proto, aby vydržely opakované čištění a nemuseli jste je tak často měnit. Štětce na pudr a na rozjasňovač mají natolik hebké a měkké štětiny, že je lze beze strachu používat i na jemnou pokožku okolo očí. Díky dlouhé rukojeti z přírodního bambusu se s nimi navíc velmi dobře pracuje.

  • Štětec na pudr byl speciálně vyvinut pro nanášení sypkého pleťové pudru a dokáže tváři propůjčit sametově přirozený vzhled.
  • Štětec na rozjasňovač má štětiny uspořádané do tvaru plamene, tudíž zaručí rovnoměrné nanesení líčidla na pokožku, a navíc se s ním dá přesně korigovat intenzita líčení.

Náš tip: Vyzkoušejte transparentní pudry od Annabelle Minerals.
Transparentní minerální pudry dodají tvému líčení perfektní konečný efekt. Nezanechávají šmouhy a jsou tak lehké, že nehrozí pocit přelíčení. Díky svému přírodnímu složení navíc neucpávají póry, jsou hypoalergenní a nedráždí pokožku, ale naopak na ni působí blahodárně. V nabídce jsou ve dvou variantách: matný, ten je určen pro mastnou pleť a rozjasňující, jež ocení všichni se suchou a zralou pletí.

Více informací na www.annabelleminerals.cz