ARTISTRY STUDIO představila novou řadu dekorativní kosmetiky inspirovanou Tokiem!

Výrobce luxusní dekorativní kosmetiky ARTISTRY STUDIO, společnost Amway, již v minulých letech představila několik kolekcí, v nichž se odráželo cestování, umění, móda a velká města jako například New York či Bangkok. Nyní Amway přichází se zcela novou exkluzivní řadou ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition, která je inspirovaná skrytými klenoty Tokia, pulzujícími zábavními čtvrtěmi Shibuya, Ginza a Harajuku, hebkostí kimon i sladkostí květů sakur. Originální ilustrace na obaly navrhla japonská výtvarnice Rumi Kuraji, která se nechala inspirovat jarními barevnými motivy a městskou módou.

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: RŮŽ NA TVÁŘE OH-SO-CHEEKY 

Sypký pudr na tváře, který se lehce roztírá a přirozeně doladí vzhled, jako by bylo líčení vaší druhou přirozeností. Tato praktická labutěnka, na niž se automaticky nanáší sypký pudr, zanechá na tvářích lehké barevné tóny a dodá jemně zářivý lesk. 

K dostání ve třech odstínech: Kimono Coral, Kimono Nude a Kimono Pink

Doporučená MOC: 595 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: PALETA PRO LÍČENÍ OČÍ A RTŮ 

Rychlé a dokonalé líčení kdekoliv a kdykoliv? Zkuste líčidla v praktické paletce, která si vás získá krásnými barvami.  

K dostání ve dvou provedeních – Kabuki Pop a Kabuki Glam

Každá paleta obsahuje různé odstíny s průsvitným, lesklým, matným nebo třpytivým efektem. Lze je používat samostatně nebo v kombinaci pro rozmanitost líčení. Směle je kombinujte a vytvářejte kontrastní vzhled. Použijte odstíny samostatně nebo si pohrajte s vrstvením a vytvářením struktur dle vlastní fantazie.

Doporučená MOC: 1 055 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: TUŽKA PRO ZVÝRAZNĚNÍ OBOČÍ 

Perfektní obočí takřka okamžitě? Nová tužka pro jeho zvýraznění vám umožní snadno dosáhnout úžasného dlouhotrvajícího mikrobladingového efektu. Přesný hrot aplikátoru s kartáčkem při každém tahu vyplňuje obočí a dodává mu přirozený a ohraničený vzhled. Špička s několika hroty vytváří linky tenké jako vlas, které vydrží déle než 12 hodin.

K dostání ve dvou odstínech: Ginza Chai Latte a Ginza Cocoa

Doporučená MOC: 700 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: BAREVNÝ GEL PRO PLNÉ RTY

Která žena by nechtěla mít plné a krásně upravené rty? Zkuste rtěnku s gelovým složením, která díky jemnému barevnému nádechu dodá rtům načervenalý odstín. Hydratační složení podporuje jejich plnost. Gel můžete také nanést na tváře a rozetřít špičkami prstů.

K dostání ve dvou odstínech: Sakura a Persimmon

Doporučená MOC: 560 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: BAREVNÁ ŘASENKA
OH-SO-COLORFUL

Zářivá a výrazně barevná řasenka dodá řasám na objemu, barvě a hustotě! Odstín Harajuku Blue můžete použít i přes černou řasenku pro ještě intenzivnější líčení nebo na konečky řas pro dosažení ombré efektu.

K dostání ve dvou odstínech: Harajuku Blue a Harajuku Brown

Doporučená MOC: 700 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: KOREKČNÍ VYHLAZUJÍCÍ MAKE-UP

Díky tomuto cestovnímu balení s ultrajemným make-upem a dvěma druhy korektorů bude vaše pleť vypadat krásně a bez jediné chybičky kdykoli budete potřebovat.

Pro zakrytí zarudlých míst použijte světle zelený korektor, k rozjasnění pleti naneste lila nebo broskvový korektor. Pro sjednocení přidejte make-up.

K dostání v pěti odstínech: Shibuya Light, Shibuya Light Medium, Shibuya Medium, Shibuya Medium Deep, Shibuya Deep

Doporučená MOC: 1 055 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: OSVĚŽUJÍCÍ TĚLOVÁ MLHA 

Tělový sprej se svěží vůní rosy je inspirovaný japonskými zahradami. Pleť jemně provoní, zatímco voda z lotosových květů, přírodní pramenitá voda a výtažek ze zeleného čaje přispívají k hydrataci pleti.

Pro dosažení osvěžující vůně použijte na tělo nebo vlasy. 

K dostání ve dvou provedeních: Sweet Sakura a Refreshing Yuzu

Doporučená MOC: 630 Kč

Více informací najdete na www.amway.cz