Prezident soutěže Muž roku David Novotný slavil kulatiny a velkolepě!

David Novotný patří v showbyznysu k velice oblíbeným organizátorům společenských akcí a není tedy divu, že k jeho 40. narozeninám mu přišlo popřát asi tak 200 hostů. Své narozeniny oslavil ve velkém stylu před zaplněným Divadlem U Hasičů. Písní mu gratulovalo na třicet šest účinkujících, ale byl to jen zlomek těch, s kterými se prezident soutěže Muž roku, ředitel soutěže Batist Nej sestřička a pořadatel koncertů v městě Náchod a okolí potkává.

Na podiu se vystřídali například Anna Julie Slováčková, Michaela Nosková, Jarek Šimek, Marcela Březinová, Felix Slováček ml., Marcela Holanová, Yanna, Jana Fabiánová, Matyáš Hložek, Stanislav Hložek, Jan Kopečný, Tomáš Savka, Marian Vojtko, Gabriel Grillotti, Kamila Nývltová, Peter Pecha, Markéta Muzikářová, Tomáš Löbl a řada dalších. Velkou show předvedli kouzelníci  Lukáš a Pavel Šeklin.

Svoji gratulaci přidal také zpěvák Bohuš Matuš. „Davida miluji, protože má nás umělce rád. V určité době jsem na tom nebyl moc dobře a David mě vždycky pozval zpívat na svoji akci, hodně mi pomohl. Moc si ho za to vážím.“

Italský producent Gabriel Grillotti oslavil také své kulaté narozeniny před týdnem. „Přeji hlavně zdraví, a nebojte žádný koronavirus jsem nepřivezl, jsem pořád v Čechách“ uvedl Gabriel.

O berli dorazila na oslavu Hanka Křížková, která si, po problémech s koleny, pro změnu natáhla úpon v třísle. „Protože chodím zase o berli, tak Davidovi přeji hlavně zdraví a také úspěch v profesním a soukromém životě, aby byl pořád tak usměvavý. Mám ho ráda.“ 

Zpěvačka a herečka Eva Burešová si nedovedla představit, jak bude slavit čtyřicítku ona. Tahle oslava se mi líbí, alenedovedu si představit, jak budu slavit čtyřicítku já. Jen si pamatuji, že jako malá jsem už chtěla slavit „dospělé“narozeniny, abych si už mohla namalovat rtěnkou pusu. Doufám, že budu po mé mamince a budu i ve čtyřiceti vypadat dobře. Nyní už radši slavím narozeniny synka Nathánka, jsem oba narození v létě, tak slavíme spolu.“

Starosta města Náchoda Jan Birke ocenil pořádání akcí v Náchodě. „Velmi si tě jako město Náchod vážíme, jsme hrdí, že Náchod se stane na dva dny středem celé Evropy a možná i světa“ dodal Jan Birke.

Do hlediště zasedl mimo jiných též starosta města Náchod Jan Birke, náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula, Zuzana Bubílková, Hana Gregorová, Anna Skalická za Českou asociaci sester, Nela Boudová, Milan Peroutka, Vlastimil Harapes a další vážení hosté. Koncert moderovala dvojice Lenka Špillarová a Miroslav Šimůnek a primáckýTopStar celý večer vysílal živě na sociální síti.