Moderní, nezávislá, sebejistá, taková je nová kolekce zavazadel Connex Fresh Energy Victorinox

Victorinox uvádí na trh novou kolekci stylových zavazadel pro každou moderní ženu. Connex Fresh Energy představuje řadu dámských cestovních zavazadel ve třech přitažlivých pastelových barvách Je kladen důraz na kvalitu, funkčnost, ale i nezaměnitelný styl, což nové majitelky jistě ocení a navíc dodají cestám zcela nový rozměr!

Bytelná zavazadla Connex Fresh Energy představují novou úroveň kvality ve své třídě, zavazadel, která plně dostojí všem vašim volnočasovým aktivitám! Inteligentní kombinace pevných materiálů, prvotřídních součástek, maximálního objemu a možnosti rozšíření vytváří toho nejlepšího společníka na krátké i dlouhé cesty. Díky integrovanému multi-nástroji s USB portem můžete svá elektronická zařízení nabíjet ať už se octnete kdekoli. Praktické funkce skvěle doplňuje přitažlivý vzhled inspirovaný svěžestí a vitalitou, který přináší 3 jedinečné barvy: elegantní růžovou, mintovou a břidlicově zelenou.

Nová zavazadla jsou dostupná ve 100 % čistém, superlehkém a extrémně silném polykarbonátu. Jejich objem je optimalizován díky jedinečné skořepině navržené společností Victorinox, jakož i přihrádce, kterou lze rozšířit až na čtyři centimetry. Komfort a stabilita je zajištěna lehkou teleskopickou rukojetí s měkkým madlem a extra tichými kolečky Hinomoto, s nimiž lze lehce manévrovat i v náročnějším terénu. Díky zipům YKK je otevírání zavazadel naprosto jednoduchým úkonem. Zapuštěný kombinovaný zámek Travel Sentry® a program obnovy kombinovaného přístupu pak zajišťuje maximální bezpečnost na cestách.

Celá řada Fresh Energy se skládá ze zavazadel Global Hardside Carry-On, Frequent Flyer Hardside Carry-On, Frequent Flyer Plus Hardside Carry-On a Medium and Large Hard-Side. Stejně jako všechna cestovní zavazadla Victorinox, i každý kus z kolekce Connex Fresh Energy je dostupný se zárukou 1 + 10 let.

Pro více informací:  www.victorinoxcz.cz