Jarní líčení Annabelle Minerals má nápad aj e šik

Módní přehlídky po celém světě ovládly neonové a pastelové oční stíny. Nebojte se barev a vyzkoušejte 10 vysoce pigmentovaných jílových odstínů Annabelle Minerals. Vysoce pigmentované odstíny, které se nerozmazávají, neopadávají a dodají vám krásný saténový efekt. Navíc se nemusíte obávat, že podráždíte jemnou pokožku kolem očí.

,,Značka vznikla z lásky. Z lásky ke zdraví, kráse, přírodě a k sobě samé. Vždyť každá žena v sobě nosí krásu - a je jen její vědomé rozhodnutí, jak tuto krásu ukáže navenek.‘‘

Kouřové líčení

Vytvořte si nepřehlédnutelné kouřové stíny, se kterými budete na párty nepřehlédnutelná, zkombinujte broskvové stíny Ice Tea s teple hnědým odstínem Cocoa Cup. Sladká oranžová barva s jemným shimmerem váš pohled osvěží a zvýrazní, teplá intenzivní hnědá se zrzavým podtónem zároveň vytvoří elegantní matný efekt, který výborně zvýrazní tmavou barvu očí. Nadčasový trend světlých kouřových odstínů se opakuje již několikátý rok a není tomu jinak ani tento rok.

Blendování

Méně odvážné ženy mohou vyzkoušet nenápadné a přirozené blendování (=jemné přechody mezi jednotlivými odstíny očních stínů). Světlý broskvový odstín Smoothie nejvíce ladí s přirozenými jílovými očními stíny připomínající kávu s mlékem. Všestranný odstín, podobný ovocnému koktejlu váš pohled lehce zvýrazní. Naopak univerzální nude odstín White Coffee váš přirozený odstín pleti podpoří a sjednotí.

Jak oční stíny kombinovat?

Hladká struktura jílových stínů Annabelle Minerals zajišťuje snadné nanášení a následné roztírání. Pro dosažení nejlepších výsledků použijte správný stínovací štětec na oční stíny– díky němu získáte efekt propojení barev.

Trendy fialová

Barvou letošního roku je sice modrá, ale odstín fialové zažívá v make-up světě opravdový boom. Fialové stíny, fialové rty, fialová linka, tato barva je tak všestranná, že můžete jít z tanečního parketu v klubu rovnou na svatbu. Kolekce Soft Cocktail obsahuje řadu 10 stínů v odstínech nude a samozřejmě trendy fialový odstín Milkshake, který je inspirovaný koktejlem z lesních plodů. Jemná fialová barva s bílými tóny s matným efektem je skvělou volbou pro denní i večerní líčení.

V jednoduchosti je krása

4 způsoby, jak využít mléčné bílé oční stíny Almond Milk

  1. Základní odstín – připravte svá víčka na barevné líčení
  2. Hlavní odstín – rozjasní pohled a vyhladí pokožku
  3. Rozjasňující korektor pod oči – zvýrazní pohled
  4. Bílá linka - naneste stíny vlhkým štětcem na oční linky a získáte bílou linku

Produkty:

Jílové oční stíny Ice Tea, 239 Kč

Jílové oční stíny Cocoa Cup, 239 Kč

Jílové oční stíny Smoothie, 239 Kč

Jílové oční stíny White Coffee, 239 Kč

Jílové oční stíny Smoothie, 239 Kč

Stínovací štětec na oční stíny, 139 Kč

Štětec na oční linky 139 Kč

Více informací o Annabelle Minerals naleznete na www.annabellem