Medvídek Teddy Orsetto pro Chiaru

Nový Orsetto vznikl na přání ambasadorky Pomellato a nejikoničtější světové influencerky Chiary Farrangi. Nyní ho Pomellato díky neuvěřitelnému zájmu, který Chiara vyvolala, zařazuje do prodeje, a získat ho tak můžete i vy.

Pomellato, luxusních a módních klenotů z Itálie, které jsou netradiční a barevné mají nový symbol, kterým je medvídek Orsetto a nyní je ještě vzácnější. Přívěšek z růžového zlata má tělíčko poseto 109 diamanty. Nová verze ikonického šperku „medvídek“, který nedávno oslavil 30. narozeniny, je k dostání exkluzivně v Halada.

Šperk ORSETTO „medvídek“ byl a je milován pro jeho něžný, hravý a zcela nekonvenční styl. Velmi brzo se tak stal symbolem značky Pomellato. Pamatuje si stále svého milovaného medvídka? Pomellato určitě ano. Oblíbený maskot debutoval v roce 1989. Na denní nošení byl v pozdních osmdesátkách něco nečekaného a toto hravé mládě se stalo ikonickou součástí Pomellato historie. Nyní přichází v nové verzi podle Chiary, která tak odslavila jeho nedávné 30. narozeniny.

Cena Orsetto for Chiara: 270 000 Kč

Pomellato je jednou z nejvýznamnějších klenotnických značek v Evropě. Byla založena Pinem Rabolini v Miláně v roce 1967 a byla první značkou, která představila vizi prêt-à-porter ve světě šperků, kreativních šperků určených ke každodennímu nošení.