Valentýna slaví i motorkářky!

Svátek svatého Valentýna nemusí být konečně od letošního roku jen samá nuda a klišé! Stylovou valentýnskou kolekci totiž nabízí i ikonická motocyklová značka Harley-Davidson a opravdu stojí za to. Valentýnské kousky kolekce Harley-Davidson jsou natolik unikátní, že potěší i nemotorkářku a naleznou využití prakticky pro jakoukoli příležitost. 

DÁMSKÁ KŠILTOVKA HARLEY-DAVIDSON S KAMÍNKY

Dokonale růžová, a přesto stylová! Přesně taková je dámská kšiltovka od slavné motocyklové značky Harley-Davidson, která potěší ženy nejen na svatého Valentýna. Jako stvořená je doslova pro všechny dámy, které milují pestré barvy a módní prvky. Kšiltovka skvěle sedne a doplněna je vyšívaným nápisem značky a kamínky po jejím obvodu. Harley-Davidson svoji valentýnskou kolekcí nadchne nejen motorkářky. 

DÁMSKÁ MIKINA HARLEY-DAVIDSON S MOTIVEM SRDCE

Okouzlete svoji milovanou krásnou měkkou růžovou mikinou s motivem broušeného srdce od značky Harley-Davidson. Kombinace, kterou by nikdo nečekal působí jemným, ale zároveň stylovým dojmem. Mikina má kapuci, dlouhé rukávy a zapínání na zip, a hlavně je využitelná prakticky pro jakoukoli příležitost, pro motorkářku i jemnou slečnu. V přední části je elegantně zpracován motiv broušeného srdce s detaily vystínování a decentně je zakomponován i název značky. 

DÁMSKÉ TÍLKO HARLEY-DAVIDSON S KRAJKOU A MOTIVEM SRDCE

Oslavte svátek svatého Valentýna stylově a udělejte radost módním dárkem od Harley-Davidson! Černé dámské tílko je tím pravým dárkem pro všechny motorkářky, ale že ženy milující moderní a neokoukaný styl. Tílko má krásná černá krajková záda a na předním díle se vyjímá atypický design červeného srdce s ornamenty a růžemi, doplněné ještě o logo značky a módní kamínky. 

DÁMSKÝ NÁRAMEK HARLEY-DAVIDSON S PŘÍVĚSKY

Dárkem, nejen ke dni svatého Valentýna může být krásný dámský náramek Harley-Davidson. Vyroben je z chirurgické oceli a po celém svém obvodu je doplněn přívěsky v podobě drobných srdcí a loga značky. Na ruce vypadá efektně a elegantně a hodí se pro volný čas, do práce nebo na party či společenské události.

Výrobce: Harley-Davidson, www.harley-davidson.cz