Herečka Petra Hřebíčková dokázala obě svá těhotenství úspěšně tajit

Mezi velmi oblíbené a nejobsazovanější herečky současnosti rozhodně patří Petra Hřebíčková. Do povědomí českých diváků se zapsala rolí Jarušky v Menzelově filmu Obsluhoval jsem anglického krále (2006). 

O tom, že má v sobě něco výjimečného, není debat, ale  je však i mírně tajuplná. Této štíhlé blondýnce se dvakrát podařilo utajit vlastní těhotenství. Před pěti lety zářila v seriálu Svatby v Benátkách, ale i štěstím. Právě v tento čas překvapila zprávou, že se stane maminkou, což se jí úspěšně dařilo tajit až do vysokého stupně těhotenství. Dařilo se jí velmi dlouho tajit také to, kdo je nastávajícím otcem.

Zakrátko k Šimonovi přibyl druhorozený Mikuláš, který se narodil v roce 2017 a opět se jí těhotenství dařilo úspěšně tajit. Její diváčtí fanoušci se tuto skvělou zprávu dozvěděli trochu kuriózně při vyhlašování 39. ročníku festivalu české filmové a televizní komedie, kde Petra Hřebíčková měla převzít cenu za výkon ve filmu Bezva ženská na krku. Omluva nepřítomnosti mnohým vyrazila dech, jen několik dnů před festivalem se stala podruhé maminkou.

Otcem obou synů je kolega Matěj Dadák, kterého známe například ze seriálu Policie Modrava.