Tarzan, je muzikál, který je podle Lucie Vondráčkové opravdovým zážitkem

Stále mladistvě vypadající herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková navštívila muzikál Tarzan v Divadle Hybernia a i když má za sebou bezpočet divadelních i filmových rolí, ocenila výkony svých hereckých kolegů. Po zhlédnutí nešetřila chválou. V show ale podle svých slov pravděpodobně vystupovat nebude. „Tarzan je zážitek. Moc ráda jsem se potkala s divadelními kolegy a jejich výkony byly naprosto dechberoucí,“ uvedla Vondráčková.

Jedna z představitelek Jane Ivana Korolová nedávno oznámila, že je těhotná. Divadlo musí tedy hledat alternaci. Podle Vondráčkové s tím však její návštěva představení nesouvisela. Chtěla se pouze jít se svými dětmi podívat na muzikál, který podle kritiky patří k tomu nejlepšímu na současné muzikálové scéně. „Tohle krásné představení můžu jen doporučit. Je skvělé pro celé rodiny s dětmi,“ doplnila Vondráčková, která se teď hodlá věnovat činohře.

Muzikál Tarzan je v Praze uváděn v licenci Walta Disneyho a podle mezinárodní agentury Music Theatre International (MTI) jde o jedinečnou show a strhující podívanou. Show vznikla díky osobní iniciativě a podpoře Milana Fiľa, majitele investiční skupiny Eco-Investment, jejíž součástí je i Divadlo Hybernia.