Jak se nejlépe zahřát v zimě? Přeci díky značce Columbia

Milé dámy, chcete, aby vám i v mrazu či větru bylo teplo? Pak si rozhodně pořiďte péřovou bundu Columbia Heatzone 1000 Turbodown II Jacket z prémiové kolekce Titanium se pyšní technologií Omni-Heat 3D a největším zateplením 1 000 TurboDown, které kombinuje přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací. Má propracovaný střih i mnoho funkčních prvků a doplňků pro skvělé zimní a lyžařské zážitky.

Doporučená maloobchodní cena je 12 499 Kč.

Aby vám bylo opravdu teplo, pak by to ještě chtělo kotníčkové boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou díky moderní konstrukci velice lehké a pohodlně. Jsou zcela voděodolné a díky technologii Omni-Grip v podrážce boty na mokrém či vlhkém povrchu nekloužou. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení, nízké i kotníčkové variantě.

Doporučená maloobchodní cena je 3 399 Kč.

Nebo si pořiďte univerzální dámské boty Columbia Nikiski 503 budou vaším nerozlučným aprés ski společníkem. Voděodolná bota má svršek kombinující textilii se semiší a zateplený vnitřek s fleecovou podšívkou. Komfort zvyšuje i mezipodešev, která vrací při došlapu energii, nízká váha boty i neklouzavá podrážka. Je vhodná ke každodennímu nošení v přírodě i ve městě.

Doporučená maloobchodní cena je 2 999 Kč.