Tip na dárek pro celou rodinu - zábava ve vodním stylu či luxusní relaxace v Aquapalace Praha!

Víte jaký dárek jistě ocení rodina i přátelé? Co jim dopřát společné zážitky? Skvělým řešením jsou dárkové poukazy v Aquapalace Praha, kde přichystali skutečně širokou a navíc lákavou nabídku.

Pro malé raubíře legraci ve vodě

S dětskou kartou Hvězdička pro děti do 150 cm a 12 let darujete všem raubířům každodenní neomezenou koupačku na celý rok. Ve Vodním světě se mohou vyřádit na 20 tobogánech či skluzavkách, užít si unikátní virtuální realitu na tobogánu Magic tube nebo si sjet nekonečnou 250 metrů dlouhou jízdu na nejdelším tobogánu v ČR. Malým plavcům tak darujete neomezenou dávku vodního dobrodružství a rozsvítíte hvězdičky v jejich očích.

Cena za dětskou kartu Hvězdička je 1190,- Kč s platností 1 rok/tedy 365 dní. A to už stojí za to!

Zážitek pro celou rodinu

Vymyslet dárek pro celou rodinu není snadné, nicméně v Aquapalace Praha má řešení. Celodenní vstupenka pro rodinu uspokojí úplně všechny. Zatímco děti a studenti si užívají na více jak 20 skluzavkách, tobogánech a mají možnost dovádět v mořském vlnobití, rodiče mohou relaxovat ve více jak 10 vířivkách či masážních lavicích. Pro milovníky tepla je k dispozici největší Saunový svět v České republice, který zahrnuje nejen klasické finské sauny, ale i římské lázně a unikátní dětskou saunu v podobě perníkové chaloupky.

Cena celodenní rodinné vstupenky je 1949,- Kč a vstupenku můžete využít až půl roku od jejího nákupu.

Pro zábavu i relaxaci

Dárek, který splňuje jak zábavu, tak relaxaci na neomezenou dobu – to je roční členství do Vodního i Saunového světa Aquapalace Praha. Vybrat si nyní můžete ze zvýhodněných vánočních nabídek – např. roční členství do Saunového i Vodního světa pro dospělého nebo pro rodinu. Roční členství do Aquapalace Praha je  zábava na celý rok jistá.

Cena za Roční členství pro dospělého do Saunového i Vodního světa Aquapalace Praha je nyní v akci za 9990,-Kč.

Cena za Roční rodinné členství do Vodního světa ve verzi 2 dospělí a 2 děti je za 15990,- Kč.