NEW AROMA: jedinečné vůně pro váš domov konečně Na českém trhu

Vůně hrají v našem životě velkou roli! Pomáhají nám uvolnit se, navozují pocit bezpečí a vytváří z našeho domova místo, kde je nám dobře. Ne každý však holduje pálení vonných svíček, které se navíc nedají umístit úplně všude. Ideální variantou jsou pak vonné difuzéry, jež se skvěle hodí jak k provonění obývacího pokoje nebo ložnice, tak i koupelny či šatníku. Jedinečné designové difuzéry New Aroma představují ideální volbu pro každého, kdo hledá kvalitní a originální způsob, jak ze svého okolí vytvořit opravdovou voňavou oázu.

Profesionální difuzéry New Aroma jsou využívány ve více než 80 zemích světa a mají 20 celosvětových patentů! Vonné přístroje fungují na principu atomizace parfémovaného aroma oleje, který je lehčí než voda, díky čemuž neklesá k zemi a vznáší se ve vzduchu. Zaručena je tak dlouhotrvající vůně i absolutní zdravotní nezávadnost. Samotné vůně si značka vyrábí sama pod přísnou kontrolou EU. V jejich široké nabídce přitom můžete nalézt celou řadu oblíbených tónů ovoce, koření, květin, jídla, a dokonce i jedinečné kousky inspirované parfémy známých značek (jako je Paco Rabanne, Chloé či Valentino), jež vnesou do vašeho domova opravdový nádech luxusu.

Difuzéry jsou navrženy v minimalistickém a moderním designu, díky němuž perfektně padnou do každého interiéru a zároveň se stanou také slušivým bytovým doplňkem. Každý přístroj má svou vlastní počítačovou jednotku, na které můžete podle svých potřeb nastavit délku provozu, interval dávky a intenzitu vůně. Mimo volně stojících velkých difuzérů jsou k dispozici také varianty pro umístění na stůl či malé elegantní přístroje, s nimiž můžete jednoduše provonět i prostory svého auta.

Více informací: www.newaroma.cz