Obuv z kolekce Columbia podzim/zima 2019

Columbia, vlajková loď mezi značkami společnosti Columbia Sportswear Company se sídlem v Portlandu ve státě Oregon v USA, vytváří inovativní výrobky pro outdoorové nadšence již od roku 1938. Stala se přední globální značkou a dokázala zhmotnit nadšení společnosti pro venkovní aktivity do podoby technologií a odolných výrobků, které udržují zákazníky v teple, suchu, chladu a chráněné po celý rok. Podzimní a zimní kolekce nabízí velký výběr bot, ať už pro podzimní výšlap nebo do mrazivé zimy. Boty se vyznačují vysokým pohodlím a neklouzavými podrážkami. V závislosti na modelu pak i tepelnou izolací nepromokavostí.

Kotníčkové boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou díky moderní konstrukci velice lehké a pohodlně. Jsou zcela voděodolné a díky technologii Omni-Grip v podrážce boty na mokrém či vlhkém povrchu nekloužou. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení, nízké i kotníčkové variantě. Doporučená maloobchodní cena je 3 399 Kč.

Univerzální dámské boty Columbia Nikiski 503 budou vaším nerozlučným aprés ski společníkem. Voděodolná bota má svršek kombinující textilii se semiší a zateplený vnitřek s fleecovou podšívkou. Komfort zvyšuje i mezipodešev, která vrací při došlapu energii, nízká váha boty i neklouzavá podrážka. Je vhodná ke každodennímu nošení v přírodě i ve městě. Cena je 2 999 Kč.

Další produkty a doplňky z podzimní a zimní kolekce Columbia v podobě produktových fotografií s popisem a cenou naleznete na linku: Columbia - podzim/zima 2019