Značka Columbia připravila skvělou technologicky vyspělou kolekci podzim/zima 2019

Značka Columbia je lídrem v inovativních a funkčních technologiích oblečení pro volnočasové outdoorové aktivity i zimní sporty. Její misí je uchovat své zákazníky od hlavy až k patě v suchu a teple, umožnit jim užít si pohodu venku v jakémkoliv počasí a zároveň i vypadat stylově. Letos Columbia přichází ve své podzimní a zimní kolekci se zdokonalenou technologií „Heat-Seal“, kterou využívá u dámských i pánských bund. Tato technologie je založena na spojích lepených teplenou laminací. Je bezešvá a tudíž zabraňuje úniku tepla, průniku větru a vlhkosti ve švech v důsledku prošívání. Zároveň drží peří v dané zóně a umožňuje i pružnost při pohybu. Columbia nově používá tuto technologii i k vytvoření elegantního a luxusního looku svých bund. V kombinaci s dalšími jedinečnými technologiemi, tak zaručí Heat-Seal dokonale teplo a funkčnost.

V zimní kolekci se kromě sofistikovaného péřového zateplení TurboDown a TurboDown Wave kombinujícího RDS (Responsible Down Standard) certifikovaného přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací objevují také oblíbené termo reflektivní technologie Columbia Omni-Heat a Omni-Heat 3D, která násobí tepelný komfort oděvů bez nutnosti přidávat množství izolace a udrží jedince v optimální teplotě 37°C. Bundy využívají voděodolné technologie jako Omi-Tech nebo inovativní voděodolné prodyšné technologie OutDry Extreme. Kvalita a funkčnost oblečení Columbia je testována v náročných podmínkách hor a větrného pobřeží Pacifiku amerického státu Oregon, odkud Columbia pochází. Samozřejmostí jsou propracované funkční a zároveň elegantní střihy, střídmé i výrazné barvy umožňující nakombinovat jednotlivé kusy oblečení do atraktivního outfitu dle vkusu zákazníka. Outdoorovou a lyžařskou kolekci Columbia doplňují i funkční lifestylové městské bundy, svetry i mikiny pro každodenní nošení. 

Vybrané klíčové produkty a novinky Columbia pro podzim a zimu 2019

Péřová bunda Columbia OutDry Ex Alta Peak z prémiové kolekce Columbia Titanium je zcela voděodolná a přitom prodyšná. Má lepené švy a skryté zipy. Díky vysokému zateplení peřím  dokonale ochrání i v nejnáročnějším počasí. Doporučená maloobchodní cena je 9 199 Kč. K dispozici je v pánské i dámské variante a různých barvách.

Pánská péřová bunda Columbia Wild Card je určena k zimním sportovním radovánkám. Je nepromokavá a teplo zaručuje kromě péřové výplně i podšívka s technologií Omni-Heat. Je vyrobena ze strečového materiálu, tudíž se dokonale přizpůsobuje pohybu, a je vybavena vším, co od bundy na lyže čekáte (kapsami na permanentu či brýle atd.). O atraktivní design bundy se stará technologie Heat-Seal, která díky tepelně laminovaným švům ve tvaru T vytváří luxusní look, takže bundu budete rádi nosit i mimo sjezdovky. Doporučená maloobchodní cena je 7 799 Kč a k dispozici je v modré, černé a olivově zelené variantě.

Při zimních výpravách do přírody i při skotačení po městě si zamilujete dámskou zimní bundu Columbia Delta Ridge s lehce projmutým střihem, která je novinkou v kolekci Columbia. Díky konstrukci Heat-Seal jsou všechny švy uzavřené tepelným spojem, přes který vám do bundy nikdy nebude táhnout. Ty navíc tvoří atraktivní moderní look bundy. O nepřetržité zahřívání se stará 650 vrstev péřové izolace a termoreflexní podšívka Omni-Heat. Chránič brady brání před poškrábáním zmrzlé brady a krku, zatímco nastavitelné manžety pomáhají držet bundu na svém místě. Všechny své drobné cennosti bezpečně uložíte do kapes na zip. K dispozici je v různých barvách i pánské verzi za 4 399 Kč.

Dámským i pánským evergreenem kolekce Columbia je zimní bunda Columbia Powder Keg II Down Jacket z vrcholové řady Titanium nabízí Omni-Tech voděodolnost a prodyšnost, dokonalé teplo díky technologii Omni-Heat 3D a výplni z husího peří, propracovaný střih a do čtyř stran pohyblivé strečové materiály. Bunda má řadu dalších lyžařských vychytávek včetně ventilace v podpaží nebo odstranitelné a nastavitelné kapuce, kterou při sněhové vánici pohodlně přetáhnete i přes helmu. Zipy na kapsách jsou nepromokavé a nechybí ani bezpečnostní kapsa, kapsa na permanentku atd. V kolekci ji naleznete v panském i dámském provedení v různých barvách za cenu 10 499 Kč. Komplet doplňují zateplené lyžařské kalhoty Powder Keg.

Columbia Heatzone 1000 Turbodown II Jacket se pyšní technologií Omni-Heat 3D a největším zateplením 1 000 TurboDown, které kombinuje přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací. Má propracovaný střih i mnoho funkčních prvků a doplňků pro skvělé zimní a lyžařské zážitky. Doporučená maloobchodní cena je 12 499 Kč.

Podzimní a zimní kolekce Columbia dále nabízí velký výběr bund a kabátů, fleecových mikin a bund tvořící střední vrstvu oblečení, funkční prádlo i mnoho doplňků v podobě čepic, nákrčníků a rukavic.

Mezi originální kousky dámské kolekce patří Powder Pass Pull Over, který představuje jakýsi hybrid mezi lehce zateplenou bundou a ležérním prošívaným puloverem se skrytým zipem u krku. Je voděodolný a ideální pro vrstvení oblečení. Oceníte ho 
i ve městě. Doporučená maloobchodní cena je 2 599 Kč.

Obuv z kolekce Columbia podzim/zima 2019

Kotníčkové boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou díky moderní konstrukci velice lehké a pohodlně. Jsou zcela voděodolné a díky technologii Omni-Grip v podrážce boty na mokrém či vlhkém povrchu nekloužou. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení, nízké i kotníčkové variantě. Doporučená maloobchodní cena je 3 399 Kč.

Univerzální dámské boty Columbia Nikiski 503 budou vaším nerozlučným aprés ski společníkem. Voděodolná bota má svršek kombinující textilii se semiší a zateplený vnitřek s fleecovou podšívkou. Komfort zvyšuje i mezipodešev, která vrací při došlapu energii, nízká váha boty i neklouzavá podrážka. Je vhodná ke každodennímu nošení v přírodě i ve městě. Cena je 2 999 Kč.

CSC - lifestylová kolekce nejen do města s retro prvky i technologiemi

Styl, funkčnost i technologie v unikátním street designu přináší kolekce CSC, která vybírá a přetváří to nejlepší z archivu značky Columbia do dnešního looku a potřeb tak, aby udržela své zákazníky v teple a suchu při jejich každodenním pohybu po městské džungli. Kolekce tak spojuje jedinečnost a nadčasovost. V kolekci se objevují ikonické kusy, jakými je například pánská bunda Columbia Lodge. V duchu trendů z devadesátek se na mikiny i bundy vrací velká loga i originální kombinace dobových barev (žlutá, tmavě i světle fialová, olivově zelená, šedá, modrá, červená atd.) a střihů. Dámská kolekce pak nabízí například krátké péřové bundy z manšestru, ultra dlouhé péřové kabáty či městské nepromokavé bundy a mikiny s kapucí. Tato kolekce je k dostání i v módních eshopech a obchodech s urban módou jako např. Fresh Labels, Queens atd.

Columbia Lodge Pullover Jacket je teplá voděodolná bunda, kterou jednoduše přetáhnete přes hlavu a můžete vyrazit. V sychravých dnech oceníte kapuci i kapsy. Bude-li vám teplo až moc, postranními zipy jednoduše vyvětráte. Do řady kapes se vejde i spousta nepostradatelných maličkostí. Doručená maloobchodní cena je  3 899 Kč.

Dámská varianta bundy Columbia Lodge se postará o mladistvý look. Je vyrobena z nepromokavého lehce lesklého materiálu, který odolá i větru. K dispozici je v bílo-šedé variantě s červenými lemy a logem, černé se žlutými detaily a světle fialové za doporučenou maloobchodní cenu 3 899 Kč.

Naprostým retro kouskem z výletu pánské do přelomu 80. a 90. let je bunda Columbia Sideline, která je k dispozici hned v několika barevných variantách, které byly nepochybně v dané éře hitem. Doporučená maloobchodní cena je 3 899 Kč.

Columbia Ruby Falls představuje dlouhý nepromokavý péřový kabát s kapucí a řadou vychytávek pro pohodlné nošení a pohyb i dokonalé teplo až po kotníky. V kolekci CSC naleznezte tento kabát ve třech barvách – olivově zelené, tmavě modré a černé za 6 999 Kč

Velmi trendy péřovou bundu ideální do města je Columbia Ruby Falls Down Jacket. Svrchní materiál je nepromokavý velmi jemný manšestr a výplň tvoří stejně jako ve všech bundách a kabátech značky Columbia peří s certifikátem Responsible Down Standard zaručující bezpodmínečný respekt práv zvířat a jejich životních podmínek. Zakazuje například odebírat peří z živých ptáků a jejich násilné krmení. Bunda je vybavena odepínatelnou kapucí a na vnitřní straně límce vás bude hřát umělý beránek. Bundu s délkou po boky lze v oblasti pasu stáhnou, působila přiléhavě. K dispozici je ve třech barvách – olivově zelené, černé a v barvě velbloudí srsti za 5 199 Kč.

Další produkty a doplňky z podzimní a zimní kolekce Columbia v podobě produktových fotografií s popisem a cenou naleznete na linku: Columbia - podzim/zima 2019