Victorinox představuje Werks Professional 2.0 v tmavě modré barvě Deep Lake

Švýcarská značka Victorinox opět přichází se svými novinkami. Oblíbená kolekce tašek Werks Professional 2.0 je nově k dispozici v tmavě modré barvě Deep Lake symbolizující spolehlivost a inteligenci. Spojení inovativního a elegantního designu s lehkým, odolným materiálem a praktickými funkcemi přináší do života moderních podnikatelů a podnikatelek vítanou změnu!

Ať už jde o jakýkoli scénář – od každodenního dojíždění do práce po časté cestování z bodu A do bodu B – tašky Werks Professional 2.0 Deep Lake představují ideálního společníka. Jsou vyrobeny z lehké, ale vysoce odolné textilie, jejíž praktické využití doplňuje řada šikovných funkcí. Kromě nastavitelných a polstrovaných ramenních popruhů je to právě řada kapes a přihrádek, umožňující pohodlné a bezpečné uložení elektronických předmětů a dalších cenností. Dodatečný organizér přitom perfektně splňuje svou roli v uspořádání změti kabelů a nabíječek.

Kolekci tvoří tři multifunkční produkty, skládajících se z jedné crossbody tašky s kapsou na tablet a laptop a dvou aktovek na notebook velikosti 13" a 15". Každá taška je k dispozici v novém odstínu Deep Lake.

Pro více informací pro více informací zalistujte na webových stránkách: www.victorinoxcz.cz