Kipling Paka: Nová kolekce tašek ve stylu glamour

Kipling představil podzimní stylové doplňky a nové přírůstky stojí opravdu za to! Kolekce Paka je přímo ztělesněním energie a rytmu městského života a žen, které v něm hrají hlavní roli. Spojení s newyorskou popovou zpěvačkou a skladatelkou Sarou Kendall, která vzdoruje tradiční klasifikaci, dalo vzniknout neotřelé linii.

Stejně jako brooklynská zpěvačka ráda vyjadřuje svou uměleckou jedinečnost v malých detailech, tak i Kipling vyzdvihuje zdánlivé maličkosti. Tou může být třeba stříbrný přívěsek opičky, elegantní střapec nebo další rafinované prvky v glamour stylu. V popředí kolekce je však také funkčnost, podpořená využitím voděodolných materiálů a kvalitních zipů.

Kromě trendy tašek jsou k dispozici i batohy – INANA, ISMAY a nový DELIA, umožňující díky nepřebernému množství kapes a přihrádek perfektní organizaci i těm nejhektičtějším osobnostem. Elegantní styl těchto sportovních doplňků vyzdvihuje kombinace tmavě modré a černé barvy se stříbrným či světle růžovým zipem a dalšími metalickými detaily.

Pro více informací zalistujte na: www.kipling.cz