Relaxace a posilování organismu je ten správný boj, jak na podzimní únavu!

Neupadejte do depresí, že je léto pryč! Nenechte se lapit podzimní únavou, kterou byste nejspíše zaháněli, stejně jako stres, sladkostmi, což by mělo za následek kypré tvary... Neseďte tedy doma a buďte aktivní.

Existuje mnoho rad a tipů, nicméně opravdu zaručený recept na podzimní únavu je péče a hýčkání sebe samého a fyzická aktivita. Když byste hledali ideální místa, která Vám nabídne profesionální servis a péči obou zmíněných tipů na posílení organismu, tak nás nenapadá lepšího místa než Aquapalace Praha. Stvořený ráj pro regeneraci, relaxaci, odpočinek, zábavu a posílení organismu.

SPA Aquapalace Praha nabízí nespočet procedur ať už celotělových masáží, perličkových koupelí, obličejových rituálů nebo privátních zón. Před masáží nebo jakoukoliv SPA procedurou nezapomeňte na uvolnění svalů v sauně, kterých Aquapalace Praha nabízí až na 14 druhů. Pro sportovce nebo nás, kteří sedíme často za počítačem nebo volantem, je k dispozici profesionální fyzioterapeut, který napraví veškeré bolesti našeho pohybového aparátu.

Fitness Aquapalace Praha, to je dvoupodlažní, prostorné plně klimatizované fitness centrum Aquapalace Praha, které patří k těm nejlépe vybaveným fitness v ČR. Jste-li začátečník nebo byste rádi svým tréninků poskytli řád, k dispozici je nespočet trenérů, které se zaměřují na určité partie či problematiku. Skvělou kombinací pro zajištění co nejlepších výsledků cvičení je využití výživových poradců, kteří Vám na míru nastaví správné jídelní plány. Celé fitness je vybavenou profesionálními stroji značky TECHNOGYM a pro navození uvolněné a atmosféry a nabuzení k lepším výkonům jsou prostory vybaveny LCD obrazovkami, kde můžete sledovat hudební pořady nebo při běhu na pásu nastavit lokalitu kudy poběžíte ať už přírodou nebo městem. Vydanou energii můžete načerpat při posezení ve stylovém baru s širokou nabídkou koktejlů a výživových doplňků.

K větším výkonům vás motivuje skupina? Skvělé. Z našich lekcí si vybere každý!

Fitness: 

Vstupní diagnostika InBody 650,-

Balíček skupinových lekcí 1500,-

SPA:

Podzimní koupelové rituály

Objevte účinek blahodárných aromaterapeutických koupelí a vychutnejte si uvolňující masáž vonnými oleji v jedinečném rituálu pro krásu, zdraví a pocit pohody. Ideální relaxace pro nevlídné podzimní dny.

1.- 31.10 2019

Rituál Omlazení

Rituál Antistress

Rituál Detox

Podzimní masáž:

30.9. - 3.11.2019

Masáž s uklidňujícími účinky a léčivou energií pro povzbuzení organismu před nadcházejícími chladnými měsíci. U této masáže si vychutnáte kvetoucí čaj.

Sauny – nejvýhodnější saunová permanentka

Nejvýhodnější saunování s naší permanentkou za výhodnou cenu 7.770 Kč.

Permanentka obsahuje:

  • neomezený počet vstupů do Saunového světa po dobu 6 měsíců
  • vstup na všechny saunové ceremoniály (vyjma ceremoniálu Lady beauty, Pivního ceremoniálu a ceremoniálu Péče o pokožku)
  • parkování zdarma
  • hlídání dětí zdarma
  • zápůjčka jednoho prostěradla

Více informací naleznete na stránkách www.aquapalace.cz