Sušičky Miele opět vítězí v prestižních testech kvality!

Miele opět dokazuje, proč patří k celosvětově nejlépe vnímaným značkám v oblasti přístrojů pro domácnost. Hned dva modely sušiček totiž zvítězily v zářijových vydáních prestižních spotřebitelských testů kvality. Sušička Miele TCJ 690 WP (výsledky platí i pro technicky totožný model TWJ 680 WP Eco & Steam WiFi & XL) získala první místo v konkurenci 20 přístrojů v domácím dTestu 9/2019 a Miele TDB 220 WP zase v německém Stiftung Warentest 9/2019 v kategorii A++. V kategorii A++ byla nejlepší rovněž v našem dTestu 9/2019.

„Nejlepší umístění mezi testovanými sušičkami připadá Miele TCJ 690 WP…Prádlo vysuší kvalitně, velmi dobře kondenzuje vlhkost a v testu patřila k nejtišším.“ Citace: dTest 9/2019, str. 31

Obě sušičky disponují tepelným čerpadlem pro mimořádně šetrné i úsporné sušení, voštinovým bubnem vhodným i pro to nejjemnější prádlo, technologií EcoDry pro maximální úsporu energie po celou dobu životnosti přístroje nebo výborným kondenzačním účinkem. Nemusíte se bát o ani citlivé textilie, vlnu či outdoor, a dokonce zde můžete své oblečení naimpregnovat. Díky systému FragranceDos se prádlo rozvoní vaší oblíbenou vůní.

Vítězka dTestu 9/2019 TCJ 690 WP (resp. TWJ 680 WP Eco & Steam WiFi & XL) je s kapacitou bubnu až 9 kg vhodná pro větší domácnosti. Hravě v ní usušíte i větší kusy prádla, např. polštáře, a díky SteamFinish ušetříte čas strávený žehlením. Prostřednictvím WiFiConn@ct ji můžete snadno sledovat i ovládat na dálku z notebooku, tabletu či smartphonu. Oslní i energetickou účinností třídy A+++. Výhodou je rovněž její mimořádně tichý chod.

Samozřejmostí je, stejně jako u dalších spotřebičů Miele, přísné testování na dobu životnosti až 20 let, což nedělá žádný jiný výrobce přístrojů pro domácnost. Miele je tak jasnou volbu nejen pro ty, kteří chtějí rozumně šetřit, ale i pro ty, jimž není lhostejné životní prostředí.

Sušička Miele TDB 220 WP za skvělou cenu v nové kampani

Sušička Miele TDB 220 WP s velmi příznivou cenou 22 990 Kč je součástí aktuální kampaně Miele. Pokud si zakoupíte set pračky Miele WDB 020 (19 990 Kč) a sušičky Miele TDB 220 WP, dostanete vysavač Miele Classic C1 PowerLine v hodnotě 4 490 Kč jako dárek. Především ale získáte perfektně sehrané a spolehlivé trio pro svou domácnost. Akce platí u autorizovaných prodejců Miele i na e-shopu Miele pouze do vyprodání zásob.

Více informací: www.miele.cz