Objevte svou vlastní cestu s doplňky Boost od Kipling!

Značka Kipling se pro podzim a zimu 2019 inspirovala hudbou a kreativitou, ale i každodenním životem generace Z. Nová řada doplňků Boost It byla vytvořena speciálně pro studenty vysokých škol, mladé profesionály a všechny, kteří propadli lásce k objevování městského života.

Když získáte nezávislost, všechno se pro vás stane dobrodružstvím. Začnete vytvářet vlastní pravidla a nacházíte svou jedinečnou cestu, která promítá vaši identitu a styl. Kipling Boost It představuje exkluzivní řadu tašek, batohů a dalšího příslušenství, jež padne životnímu stylu mladé generace jako ulitá. Doplňky jsou skvělými společníky doma i na cestách, kde pomáhají zvědavým kreativcům orientovat se ve světě svobodného městského života.

Praktičnost je to nejdůležitější, a proto není v kolekci nouze o lehké konstrukce, odolné materiály a množství šikovných kapes.  Pro hektický městský životní styl jsou ideální batohy WINTON, nabízející snadný přístup přes hlavní odklápěcí kapsu, nebo SEOUL, jež poskytují dostatek přihrádek pro uložení notebooku i objemných knih. Maximální mobilitu během školních let podporují také penály FREEDOM a GITROY, velké tak akorát, aby se do nich vešly všechny základní psací potřeby. Kolekci provází hned čtyři barevná provedení – klasická černá, moderní khaki, modrý maskáč a elegantní šedá – a vnitřní podšívka ve výrazné neonově oranžové barvě.

Absolutním hrdinou kolekce je batoh TAMIKO, jehož vnitřní prostory jsou perfektně uzpůsobeny na všechny nezbytnosti, které potřebuje mít každý dospívající denně u sebe – mobilní telefon, notebook nebo tablet. Lehká, avšak přesto odolná konstrukce je vybavena voděodolnými materiály, takže obstojí v každém počasí a pomůže moderním studentům dosáhnout maximálních výsledků.

Více informací najdete na adrese:  www.kipling.cz