Do Prahy zavítal Al Bano, aby pozval fanoušky na koncert

Romantický umělec velkých světových scén Al Bano přiletěl do Prahy, aby nasál atmosféru a pozval své fanoušky prostřednictvím médií na koncert, který se uskuteční 26. listopadu 2019 v Praze v TIPSPORT ARENĚ. Milovník našeho hlavního města zde není poprvé, ale poprvé zde vystoupí i s uměleckou partnerkou Rominou Power, a bývalou manželkou. Bylo jí líto, že také nemohla dorazit do české metropole, a tak poslala posluchačům milou zprávu, kterou Al Bano přečetl na setkání s novináři, které se konalo v příjemném prostředí hotelu Mandarin: „Jsem ráda, že pojedeme do České republiky, kde publikum dokáže zahřát u srdce, a proto se velice těším.“

Na dotaz, jaký společný hit má Al Bano nejraději, však nedokázal odpovědět. „Nazpíval jsem na 500 písní, ale nedokážu říct, kterou mám nejraději. Je to stejné, jako kdyby matka měla říct, jaké dítě má nejraději,“ odpověděl dobře naladěný interpret romantických písní. Určitě však můžeme potvrdit, že zazní takové hity jako je Felicita, Sempre sempre či Liberta a věříme, že koncert bude jistě nezapomenutelným zážitkem. Stále úžasně zpívají a vzbuzují ty správné emoce, tak jako v devadesátých a osmdesátých letech, než je rozdělila rodinná tragédie. Romina Power tehdy opustila pódia a AlBano se po čase vrátil na sólovou dráhu, kterou zahájil již v roce 1964. Volání fanoušků po živých koncertech slavného dua, však bylo tak silné, že se na pódia po dlouhé odmlce vrátila i Romina Power. Společné koncerty, které uspořádali v roce 2018 ve Varšavě a Gdaňsku, ale i Japonsku, byly bleskově vyprodány.

Upoutávka:

Nikomu z nás by neměla být cizí pomoc druhým v ohrožení, rozhodli se tedy producenti věnovat vstupenky „dobrákům“, jak se říká dobrovolným hasičům, protože právě oni jsou takového konání zářným příkladem. Bude osloveno několik Sborů dobrovolných hasičů napříč Českou republikou a budou jim věnovány vstupenky na koncert Al Bana a Rominy Power, který se koná 26. listopadu 2019 v Praze v TIPSPORT ARENĚ.

Vy ostatní si vstupenky na nezapomenutelnou romantickou událost můžete zakoupit na Ticketportalu.

Foto: Archiv pořadatele, archiv dua Al Bano a Romina Power a Lenka Žáčková