Ušetřete nemalé částky a tiskněte konečně za rozumnou cenu

V dnešní době je zásadním trendem chovat se ekologicky. Řada firem tak omezuje třeba tisk faktur zákazníkům. Ty se tak posílají v souladu s moderní dobou e-mailem. V mnoha případech se však bez papíru stále neobejdeme. Je v zásadě jedno, zda máte svou vlastní kancelář přímo u sebe doma, nebo to vidíte ve vaší firmě. Papír je stále zkrátka v mnoha ohledech používaný. Náklady na provoz takové kanceláře pak do značné míry tvoří také spotřební materiál do tiskáren. Jak na něm ušetřit?

Řešením jsou kvalitní alternativní náplně

Možná jste obeznámeni s tím, jaké jsou zhruba ceny tiskáren. Běžnou základní i multifunkční tiskárnu dnes pořídíte velmi levně. To se však nedá říci o spotřebním materiálu, jehož cena je naopak vysoká. Možná je to ale poměrně zbytečná zátěž pro rozpočet, nemyslíte? Zkuste proto zvolit náplně do tiskáren od alternativních výrobců. Ty vám pomohou ušetřit v mnoha ohledech. Jedná se zejména o:

  • Nižší náklady na tisk
  • Vyšší výdrž jedné náplně

Velkou výhodou alternativních náplní je skutečnost, že nejenže jsou levnější, ale často se vám podaří na jednu náplň vytisknout mnohem více dokumentů. Spolehlivým ukazatelem je však samozřejmě udávaná kapacita náplně. Výrobci ji často uvádějí v počtech stran, které lze na jednu náplň vytisknout při určitém procentuálním pokrytí papíru. Máte laserovou tiskárnu? Potom by vás mohly zajímat alternativní tonery Xerox. Máte-li tiskárnu jiného výrobce, samozřejmě není problém za velmi výhodnou cenu online objednat také náplně do tiskáren jiných značek.

Kvalitní a ověření distributoři nabízejí kvalitní náplně

Možná jste již slyšeli o nekvalitních náplních do tiskáren. Ty na trhu samozřejmě jsou, ale můžete se jim snadno vyhnout. Stačí volit takové prodejce, kteří mají řadu kladných referencí a vyvarovat se naopak nákupům z pofiderních zahraničních e-shopů.