Nejvíce sexy jsou vousáči, kteří používají kosmetiku z bioplace.cz

Aktuální módní trendy se stále více posunují k přírodě, a proto není divu, že hladce oholené tváře už nejsou tak úplně in. Přichází éra vousáčů! Představa zarostlého svalovce, který ráno připravuje k snídani vajíčka nebo štípe dříví do krbu, je pro mnoho žen absolutně omračující. Pro dosažení opravdu mužného vzhledu však musíte o svou vizáž náležitě pečovat. Jelikož návrat k přírodě se odráží i v pánské kosmetice, můžete vše potřebné zakoupit v novém e-shopu bioplace.cz.

Často mužům vousy rostou nerovnoměrně nebo skoro vůbec, a proto je nutná jim věnovat dostatek péče. Ideální je pravidelně používat speciální pečující olej na vousy – třeba ten od Angry Beards, který kombinuje mandlový, arganový a avokádový olej a na růst vašich vousů bude mít přímo zázračný vliv. Pokud se již zadařilo a na bradě už mát víc než jen chmýří, můžete využít i další produkty této chlapské kosmetiky, mezi něž patří voňavý šampon, balzám a vosk na vousy, s nímž perfektně vystylujete i neposedný plnovous.

I pro chlapácký vzhled musíte sem tam sáhnout po žiletce, zvlášť pokud vám vousy rostou úplně všude. S holicí pěnou Lavera, která bude o vaši pokožku pečovat kombinací bio bambusu a aloe vera, se už nemusíte bát podráždění ani zarudnutí. Pro dokonalé zklidnění po holení pak aplikujte blahodárný olej od slovenské značky Navia, jenž vaši namáhanou pleť náležitě hydratuje a provoní esenciálními oleji v bio kvalitě, které budou zároveň působit i jako dezinfekce na případné ranky. 

www.bioplace.cz