Mama Shelter má nové menu!

Mama Shelter Prague je přesně to místo, kde si můžete užít příjemný čas s přáteli nebo rodinou a vychutnat si skvělé jídlo připravené s péčí, jakou věnovali přípravě pokrmů doma.

Neváhejte a ochutnejte nové menu Mama Shelter Prague, které je plné lehkých letních variací, ale i nejžádanějších francouzských, amerických, italských a regionálních jídel. Nové menu klade důraz na lehké letní chutě a nabízí skvělé saláty, ryby nebo mořskými plody. Šlágrem mezi předkrmy je hummus z mladého hrášku s mátou, jarní rolky se zeleninou, fetou a avokádem, podávané s arašídovou omáčkou nebo tataráček z tuňáka. Velký výběr letních salátů jako je okurkový s jogurtem a koprem, čočkový s pošírovaným vejcem nebo grilované papriky s česnekovým olejem určitě potěší i náročné milovníky salátů.

Pizzy připravované v peci na dřevo aktuálně kralují hlavním pokrmům, ale široká toho nejlepšího z celého světa je také na 1*, které nadchne každého milovníka dobrého jídla.

Vše servírováno v prostorné MAMA restauraci s kapacitou 200 osob. Prostoru dominují  velké dřevěné stoly pro větší skupiny, ale stojíte-li o soukromí, můžete usednout  k menším stolkům. Další místa jsou na terase, kde si můžete užívat sluníčka a klidné atmosféry.

Foto: Mama Shelter Prague