Martin Čermák a Braňo Polák – dříve soci, dnes kamarádi

Oblíbený sportovní moderátor Martin Čermák se před pár dny v Kuřimi u Brna ujal zahájení slavnostního otevření kavárny kamaráda herce Braňo Poláka, se kterým byl před léty malou chvíli na kordy...

Společně zavzpomínali na své první setkání, které před léty nebylo o přátelství, ale o boji: „Oba jsme dělali casting a usilovali jsme o pozici sporťáka na Nově. Takže jsme byli řekněme konkurenti. No a já jsem mu ten džob vlastně vyfoukl,“ smál se Čermák.

Čas vzala voda a dnes se oba vždy rádi vidí. V kavárně se Martinovi nejvíce líbil dětský koutek na terase a s nadšením ho vyzkoušel sám, i když jeho tříleté dcerce by se jistě líbil více. Prozradil ještě, že má právě také budovatelské období jako Braňo a měl by rozhodně, co dělat, kdyby zůstal doma: „Kdybych nebyl tady, tak bych rekonstruoval koupelnu,  měřil bych pracovní desku a oddělával bych lišty, aby nám mohl zítra malíř jít malovat pokoj,“ prozradil moderátor.

Moderátor dorazil na křest kavárny do Kuřimi s ostatními celebritami, jako je Václav Upír Krejčí, Sagvan Tofi, Osmani Laffita, Nela Slováková či Peter Freestone, osobní komorník Freddie Mercuryho.