Hola, hola škola volá! Vybavte své děti školními doplňky od Kipling

Každý rok je to stejné, jakmile se přiblíží polovina prázdnin, začínají rodiče pomalu a jistě panikařit, v jakém stavu je školní taška dětí, jak jsou na tom s penálem, a tak není divu, že nová kolekce doplňků značky Kipling pro podzim a zimu 2019 je zaměřena na děti školou povinné.

Řada Back to School obrací pozornost nejen na ty nejmenší, ale i teenagery. Stylové školní batohy, tašky, penály i kufříky mají za cíl jediné – poskytnout dětem pohodlí a praktickou organizaci a zároveň je potěšit jedinečnými designy, v jejichž širokém spektru, si vyberou všechny věkové kategorie.

Všestranné styly s dotekem zábavných motivů doplňují praktické funkce: lehkost, jednoduchá organizace vnitřních prostor a kvalitní materiály. Netradiční novinku představuje SEOUL 2v1 spojující dvě tašky v jeden batoh, který je vybaven odnímatelnou přední kapsou, již lze nosit i samostatně. Velikost je perfektní pro uložení oběda i sportovní soupravy a barevné provedení dostupné hned ve dvou variantách: blyštivé stříbrné a se stylovým maskováním.

Hlavními hodnotami značky Kipling  je zábava a funkce, ale neopomíjí ani bezpečnost. Ve své linii Be Seen proto vybavil klasické batohy SEOUL GO reflexními proužky, logy a vzory svítícími ve tmě. Díky nim budou děti na cestách do školy nepřehlédnutelné, a to způsobem, který jim samotným nebude nepohodlný.

Pro nejmenší školáky byla vytvořena kolekce školních tašek, kufříků, batůžků a obědových a svačinových tašek, jejichž speciální výstelka odolá i zbytkům jídla a rozlitému pití. Pro prvňáčky jsou ideální školní tašky INIKO a PREPPY, opatřené vyztuženými ramenními popruhy, řadou šikovných kapsiček i karabinou na klíče. Hravé motivy a přívěsky s roztomilou opičkou budou vašemu dítěti každodenním společníkem při objevování nové etapy jejich života.

Více informací nalistujete na webových stránkách:  www.kipling.cz