Objevte kouzlo aromaterapie

Proč je aromaterapie tolik oblíbená? Není nutné hledat složitě slova, je to jednoduché, protože funguje! Vonné svíčky, difuséry i aromalampy jsou krásné, ale naším nejoblíbenějším způsobem, jak si díky vůni zlepšit náladu, jsou šampony v koupelně.

Nabijte svou mysl i pokožku hlavu díky mátě peprné

Dejte svému dni říz! Studie dokazuje, že lidé, kteří jsou pod vlivem vůně máty peprné mají zvýšenou pozornost a lépe se soustředí. Máta peprná je také známa pro své antiseptické účinky, je ideální pro hloubkové čištění vlasů a zároveň stimuluje pokožku hlavy. Tento malý zázrak najdete v Tea Tree Special Shampoo.

Tea Tree Special Shampoo

300 ml, 555 Kč / 20,18 €

Levandule zklidní vaše nervy i vlny

To, že je levandule spojována s uvolněním stresu a zlepšením spánku má svůj důvod. Studie naznačují, že linalool, terpen obsažený v levandulovém extraktu zmírňuje úzkost. Je ale také znám pro svou schopnost hloubkové hydratace, což z ní dělá malý zázrak pro suché vlasy a neposlušné kudrny. Užijte si levandulovou hostinu s Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoo.

Lavender Mint Moisturizing Shampoo

300 ml, 565 Kč / 20,55 EUR

Zlepšete si náladu i vlasy s citrónem

“Když ti život nabízí citron…”, tak je ve skutečnosti velmi laskavý! Věda nám ukazuje, že čerstvá vůně citrusů nás může udělat šťastnějšími. Japonská studie dokázala, že 10 minut s citronovou vůní zvedlo účastníkům náladu až na dobu 30 minut. Citrony jsou známy i svou čistící schopností. Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo vám tedy pomůže odstranit nánosy stylingu, ale zároveň podpořit objem.

Lemon Sage Thickening Shampoo

559 Kč / 20,33 EUR

 

Koupíte v salonech Paul Mitchell®

www.paulmitchell.cz/salony