Annabelle Minerals představuje trendy v líčení nejen pro toto léto

Současná doba je velmi benevolentní, vracíme se k přirozené barvě vlasů, oblékáme ležérní styl a v líčení dáváme přednost přirozenému nude make-upu. Kromě toho v létě všechny ženy touží po kosmetických produktech, které hlavně dlouho vydrží, vysoké teploty jsou naším nepřítelem číslo jedna.

Značka Annabelle Minerals si zakládá na čtyřech hlavních složkách své přírodní kosmetiky, které zaručují, že líčení vám vydrží po celý den. Rozjasňující slída, matující oxid zinečnatý, oxid titaničitý poskytující ochranu před UVA/UVB na úrovni 10 SPF, barviva oxid železnatý a ultramarín. Díky svému šetrnému složení mohou produkty používat i ženy s aknózní a mastnou pletí.

Dokonalý make-up          

Každá žena touží po zdravé a čisté pleti bez kruhů pod očima, pupínků a vrásek. Svou pleť si bohužel poškozujeme hlavně sami. Žádná pleť, ani normální, aknózní, smíšená, mastná si nezaslouží velké nánosy hutných make-upů, které ucpávají póry a pleť akorát zhoršují. Minerální make-up Annabelle Minerals pleť vyživí a vytvoří přirozený efekt. Před ani po aplikaci nemusíte nanášet krém s ochranným faktorem, make-up již SPF obsahuje.

Pro profesionální vzhled použijte na nanášení minerálního make-upu speciální štěteček určený pro aplikaci make-upu (flat top, kabuki, short top) nebo houbičku na make-up typu Softie L.

Krémovou konzistenci můžete vytvořit pomocí termální vody, stačí štěteček či houbičku postříkat a ponořit do make-upu. Aplikovat můžete i na sucho, stačí malé množství vysypat do víčka a nabrat štětečkem. Nadbytečné množství otřepte o okraj dlaně. Nanášejte krouživými pohyby na obličej, od vnitřních částí obličeje ven.

Tvářičky jako broskvičky

Nebojte se růžové barvy, ať už na rtech, očních stínech či tvářích. Zkrášlete a zvýrazněte své lícní kosti pomocí minerální tvářenky, která dodá obličeji šmrnc. Spousta žen si bohužel neuvědomuje a nedoceňuje její význam. Tvářenkou můžete svou pleť projasnit, korigovat tvar obličeje a dokonce i tvář opticky omladit. Studená růžová barva Lily Glow je svým univerzálním odstínem vhodná pro každý typ pleti.

Zvýrazněte své oči

Oční stíny jsou nepostradatelným pomocníkem v líčení očí a nezáleží, jestli jste majitelka modrých, zelených či hnědých očí, oční stíny Annabelle Minerals budou slušet každým očím. Pro ženy, které chtějí docílit jen lehkého nádechu, stačí párkrát přetřít štětečkem. Pro odvážnější a výraznější oči, stíny nanášejte mokrým štětečkem.

Na denní nošení budou nejvhodnější jílové oční stíny v odstínu Ice Tea, jak už název napoví-  dá, vaše oči budou rozjasněné a svěží jako ledový čaj v létě na terase. Inovativní složení ve spojení jílu a slídy poskytne saténově intenzivní efekt, který si mohou dovolit i ženy s citlivýma očima a kontaktními čočkami.

Ke kompletnímu make-upu rozhodně patří oční stíny, dobře zvolený odstín totiž krásně zvýrazní vaše oči. Na večer volte tmavší odstíny, díky kterým budou vaše oči temně záhadné. Minerální oční stíny Annabelle Minerals v odstínu Chocolate ozdobí vaše oči na romantické večeři při svíčkách i při tanci na parketu.

Léto je konečně tady, čeká nás jen koupání, opalování, dovolené, ale i oblíbené hudební festivaly. K dokonalému outfitu patří i dokonale výrazné oční stíny. Intenzivní chrpová barva je skvělou volbou pro blondýnky, které se nebojí nevšedního líčení. Díky složení se stíny ne rozmazávají a neopadávají což je na hudebních festivalech rozhodně plus.

Zmíněné produkty:

Matující make-up v odstínu Golden Fair: 239 Kč

Minerální tvářenka v odstínu Lily Glow: 299 Kč

Jílové oční stíny v odstínu Ice Tea: 239 Kč

Minerální oční stíny v odstínu Cornflower a Chocolate: 209 Kč

Více informací o Annabelle Minerals naleznete na www.annabelleminerals.cz