VICTORINOX SPECTRA 2.0 – revoluce mezi zavazadly nyní v nových barvách

Kolekce zavazadel zaměřených na funkčnost a vytříbený design je nyní k dispozici ve dvou sezónních barvách – Dark Teal a Beetroot. Tyto nápadné odstíny perfektně doplnily elegantní matný povrch čistého polykarbonátu. Pro maximální pohodlí na cestách byly oba modely opatřeny nově navrženým předním víkem s rychlým přístupem. Řada Spectra 2.0 je tak nezbytností pro všechny cestovatele, kteří ocení designová a praktická zavazadla.

Barvy jsou nesporně spojené s emocemi a osobností, proto představují skvělý způsob, jak vyjádřit vlastní individualitu. Zákazníci značky Victorinox si nyní mohou vybrat mezi hřejivým klidem Dark Teal a pulzující odvážností Beetroot.

Ať už zvolí kteroukoliv variantu, budou si  užívat vysoce funkční design a materiály, díky kterým je kolekce proslulá. Nové víko Carry-on může být nyní otevřeno svisle, díky čemuž jsou věci v bezpečí a mimo dohled. Jednoduše rozepnete zip a získáte tak přístup k praktickému organizačnímu panelu. Střední a velké modely navíc nově nabízejí zvětšený otevírací prostor v hlavní části. 

Kolekce Spectra 2.0 byla navržena tak, aby bylo cestování s pevnými zavazadly pohodlnější. Všechny modely jsou vybaveny integrovaným rozšiřujícím systémem, který poskytuje až 47% prostorový bonus. Extrémně odolné kufry mají stylovou povrchovou úpravu odolnou proti poškrábání, rohové chrániče a voděodolnost. Pogumované nárazníky a elastické zipy jsou pružné a pevné. Spectra 2.0 ilustruje design zaměřený na výkon na každém kroku. Spectra 2.0 je rozmanitá a nabízí vám příjemné cestování po celém světě.