Eva Perkausová nezaváhala a pomohla dobré věci

Moderátorka Eva Perkausová by se díky své tváři mohla živit jako modelka, ale její ambice jdou jiným směrem, přesto když zapózuje před fotoaparátem, stojí to za to. Poslední její zkušeností bylo focení charitativního kalendáře pro firmu LE & CO, která patří mezi výrobce té nejkvalitnější šunky. A kdože jí byl za parťáka? Herec Hynek Čermák,

„Já mám velmi kladný vztah k jídlu, a protože jsem věděla, že budeme fotit s Hynkem a šunkou, přijala jsem nabídku s nadšením,“ vysvětlila moderátorka s úsměvem. Už při vzniku snímků, kde za fotoaparátem stál Michal Matyáš, si tak potvrdila, že to byla dobrá volba. „Když tam ta šunka byla, tak jsem ji samozřejmě musela ochutnat! A byla opravdu moc dobrá,“ smála se Eva. Na křtu kalendáře v Občanské plovárně svá slova na rautu jen potvrdila.

Smysluplnost projektu má sto bodů ze sta, a tak Eva Perkausová měla vcelku jednoduché rozhodování: „Když takovým kalendářem můžete pomoct nemocným dětem, není moc o čem přemýšlet,“ komentovala moderátorka svůj postoj.

Křest kalendáře je každoročně spojen se zajímavými charitativními projekty. Letos byl předán šek na 100 tisíc korun Nadačnímu fondu Dům Ronalda McDonalda, který převzal jeho ředitel Marek Šedivý. Tento fond podporuje rodiny dětí dlouhodobě hospitalizovaných v nemocnici, a pomáhá stavět speciální domy, do kterých se mohou rodinní příslušníci dočasně nastěhovat a být tak svému dítěti nablízku.

Zdroj: LE & CO