Ochrana před letním sluncem

Nejen v létě musíme chránit svou kůži před UV paprsky, to už víme, ale chráníme i své vlasy? Ultrafialové záření rozkládá určité typy bílkovin a napomáhá destrukci melaninu i proteinových vazeb. Vlasy se potom stávají křehčí, sušší a i kosmetické pigmenty - tedy barva od vašeho kadeřníka - se rychleji vymyje. Poškození vlasů UV zářením je takřka nevratné a proto se musíme naučit mu předcházet.

Naštěstí je to úplně jednoduché!

NEUMA produkty obsahující Phyto UV Shield™. Patentovaná směs certifikovaných organických rostlinných výtažků zlepšuje hloubku tónu, lesk a živost barvy. Esenciální oleje chrání před UVA a UVB zářením a blednutím barvy.

neuMoisture instant fix

Lehký ochranný sprej nabitý hydratací, proteiny a vitamíny opravuje, obnovuje a revitalizuje vlasy jako nikdy předtím. Rozplétá, hydratuje, krotí, připravuje, opravuje a chrání vlasy, čímž vytváří neuvěřitelnou hebkost, ovladatelnost a zářivý lesk.

Čím je jeho receptura unikátní?

  • Bavlníkový olej posiluje a vytváří hladší a lesklejší vlasy
  • Avokádový olej hloubkově pečuje a dodává hydrataci, sílu a lesk – zejména suchým, křehkým vlasům. Jeho vitamíny, aminokyseliny a vysoký obsah tuků podporují zdravý buněčný růst a jsou skvělé pro udržení a obnovení zdravé pokožky hlavy (suchá, svědící pokožka)
  • Olej z meruňkových jader opečovává a zklidňuje kutikulu, kontroluje létající vlásky a dodává lesk

neuMoisture instant fix

200 ml, DPC 702 Kč / 31,20 €

Více se dozvíte na: www.neuma.cz

Snadná cesta k zásilkovému prodeji: eshop.neuma.cz