Připravte se na plavkovou sezónu s panenskou solí do koupele

Nevzhledná celulitida by mohla leckomu pokazit nadcházející plavkovou sezónu a s ní i celé léto. Osvědčeným receptem, který nám pomůže se jí zbavit, je detox. A to nejen ten vnitřní, který je samozřejmě základem pro očistu organismu, ale i ten vnější, k němuž se báječně hodí koupelové soli.

Totiž právě koupelová sůl, a o té panenské to platí dvojnásob, obsahuje vysoké množství minerálů, zejména tedy hořčíku. Ten je v boji s celulitidou, ale například i s pupínky nebo jinými zánětlivými projevy na kůži, zcela stěžejní, neboť při koupeli prostupuje do pokožky, zlepšuje její prokrvení, pomáhá z ní vyloučit zadržovanou vodu a podílí se na odstranění odumřelých buněk z jejího povrchu. Po koupeli je tedy pokožka znatelně hladší a vitální.

Zároveň se sůl přidaná do koupele postará o uvolnění svalů namožených z jarních a letních sportovních aktivit a také má příznivý vliv na správné fungování štítné žlázy.

Napusťte si tedy vanu a rozpusťte v ní krystaly panenské soli z chráněné oblasti Es Trenc na Mallorce, jež je považována za jednu z nejkvalitnějších mořských solí vůbec a sbírá se ručně přímo z jezírek, v nichž vzniká. Sůl je navíc obohacena o podmanivou květinovou vůni, která vás do této krásné přímořské oblasti alespoň na chvíli přenese.

Tip: Panenská mořská sůl do koupele s vůní květin

Okouzlující, zároveň ale čistá a lehká, taková je koupelová sůl s vůní květin, která zlepšuje prokrvení pokožky a přispívá k detoxikaci celého organismu. Jen těžko lze tedy najít lepší produkt na prevenci celulitidy, což se hodí vždy a před letní sezonou dvojnásob.

Flor De Sal, Floral 440 Kč/400 g