Influencerka Anna Kadeřávková podpořila mimořádný projekt

Na akce s charitativním záměrem rozhodně patří alespoň jeden, influencer. Ptáte se, kdo to vlastně je? Mladí si možná ťukají na čelo, jak to někdo může nevědět, ale přesto vám raději jednu takovou influencerku představíme, která se zúčastnila křtu kalendáře společnosti  LE & CO, který je určen pro pomoc správné věci.

Na křest charitativního kalendáře do Občanské plovárny v centru Prahy dorazila oblíbená influencerka, herečka Anička Kadeřávková. Věřte, že rozhodně dokáže ovlivnit svými názory, postoji i myšlenkami druhé lidi prostřednictvím pozitivní virtuální komunikace a dobrá věc si rozhodně takovou podporu zaslouží.

Charitativní kalendář pro letošní rok nafotila moderátorka Eva Perkausová v mužském doprovodu herce Hynka Čermáka. Vše se odehrávalo pod taktovkou fotografa Michala Matyáše.

Aničku na křest doprovodil její přítel, herec a moderátor Johan Mádr, se kterým si zahrála v nekonečném seriálu Ulice. Anna také před časem společně s dalšími herci, kteří se na akci objevili, natočila video, které má dostat mladé lidi blíže k historii a českým památkám. „Bylo to skvělý natáčení. Dost jsme se u toho nasmáli a užili jsme si to," napsala o klipu a podobné komentáře měli i další, například Jan Komínek nebo Denisa Pfauserová. Každý ze jmenovaných láká na jeden z významných hradů a zámků v České republice. 
Všichni svorně ocenili záměr výrobce těch nejkvalitnějších a oceňovaných uzenin, firmu LE & CO, která letos pro svoji podporu vybrala Nadační fond Dům Ronalda McDonalda. Letošních 100 tisíc korun šlo na projekt stavby domu u motolské nemocnice, v němž by dočasně mohly bydlet rodiny dětí dlouhodobě hospitalizovaných v této nemocnici. Velmi výstižně vše i v souvislosti s projektem komentoval moderátor akce Mirek Šimůnek: „Šunkou můžete jedině potěšit.“

Zdroj: www.le-co.cz