Vyjádřete své pravé já s kolekcí Black Canvas od Kipling!

Nová limitovaná kolekce značky Kipling uspokojí všechny tvůrčí osobnosti! Doplňky Black Canvas jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, díky němuž si můžete svou tašku, batoh nebo vak pomalovat dle vlastní fantazie. Kromě naprosté originality vás jistě potěší i jejich transformovatelnost umožňující přizpůsobit obsah přesně podle vašich potřeb.

Světle šedý materiál doplňků je tím nejlepším plátnem pro vaše umělecké dílo. Malovat přitom můžete jakoukoliv uměleckou pomůckou, nejlépe však barvami určenými přímo na textil. Ať už se rozhodnete vytvořit abstraktní malbu, ilustraci nebo graffiti nápis, vaší představivosti se meze nekladou!

V čele kolekce stojí oblíbený model tašky ART M, která byla uvedena na trh už v roce 1988. Další ikony - vak HIPHURRAY a batoh FUNDAMENTAL - doplňují tuto speciální řadu a představují doplňky stvořené nejen pro inspiraci tvůrčího vkusu, ale také pro každodenní praktické a funkční nošení. Hravé klíčenky se střapci nesou nápisy „JOY“, „PLAY“, „FUN“ a „CURIOUS“, čímž podporují poselství značky Kipling a vnáší do vašeho života pozitivní náladu.

Pro více informací naleznete na webových stránkách: www.kipling.cz