Iva Kubelková ukázala v Brně nožky

Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková, je stále ještě velkou konkurentkou dívek, které sní o podobné kariéře. Není se tedy čemu divit, že je už několik let tváří kosmetické značky Dermacol. Před pár dny se v centru Brna zúčastnila otevření nové prodejny oblíbené české značky, kde ukázala i své nožky.

V moravské metropoli prozradila, že léto bude mít pěkně nabité nejen prací, ale plánuje i několik odpočinkových dovolených u moře. „V úvodu začneme  Karlovarským festivalem a pak hned letíme na Ischii,“ upřesňuje. Ani tam nebude podceňovat péči o tělo a přidává své osobní tipy.

„Pro mě je základem pravidelná péče o pleť. Nedám dopustit na řadu Hyaluron Therapy. V létě k tomu přidávám vysoký ochranný faktor a dostatečný pitný režim, používám opalovací krémy, vhodné korektory, nebo voděodolnou řasenku, které vám v létě vydrží celý horký letní den. Jinak si myslím, že tím největším elixírem mládí je pohoda, relax a radost ze života.“ Kromě dovolené bude krásná modelka pracovat na své plánované desce. Vyjde počátkem roku 2020 a bude se na co těšit.

Foto: Dermacol