Prahu navštíví slavné duo Al Bano a Romina Power a rozhodně zazní i Felicita!

Slavné italsko-americké duo Al Bano a Romina Power míří do Prahy. Nezapomenutelní a romantičtí umělci těch největších světových scén se opět dali dohromady a triumfují v Evropě, Americe i v Asii. S každým koncertem rozdávají emoce v hudebním balení a s jistotou si získávají další generaci fanoušků, kteří si notují nezapomenutelnou píseň Felicita.

Al Bano a Romina Power se setkali na konci šedesátých let minulého století. Nejslavnějším svým hitem Felicità  zaujali celý starý kontinent. Následoval jeden úspěch za druhým. Vystupovali i na Eurovisi a v Sanremu, kde dokonce v roce 1984 s písní “Ci sarà” vyhráli. Nemohli být šťastnější, ale životní složitosti a velká rodinná tragédie jejich soužití i profesní život naprosto zničily. Al Bano se vydal na sólovou dráhu a byl velmi úspěšný, přesto vyslyšel přání fanoušků a od roku 2013 opět vyprodává sály po boku se svou partnerkou.

Pražský koncert dua AL BANO a ROMINA POWER se bude konat 26. listopadu 2019 Tipsport areně. Nenechte si ujít tento skvělý večer plný vroucích vzpomínek, ale též nových, vzrušujících hudebních momentů.

Al Bano a Romina Power vystoupí za doprovodu orchestru speciálně pro české diváky. Zazní takové hity jako: Felicita, Sempre sempre, Liberta, Ci Sara, Tu soltanto tu, Sharzan, Nostalgia Canaglia a mnoho dalších. Prožijte i vy skvělý večer při vzrušujícím hudebním vystoupení.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets.
S
ektor ZTP/P-DISABLED je určen pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba)/každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.

Video: 

Více se dozvíte také na facebooku 

Foto: archiv pořadatel a Al Bano a Romina Power