Soutěž krásy Miss Czech Republic 2018 odstartovala!

Miss Czech Republic 2018 má jednu hlavní novinku - dívky se už nemusí bát stresů s předváděním se v prádle či plavkách na castinzích v nákupních centrech.  Vítězku čeká roční pronájem bytu v Praze, osobní automobil, pracovní zakázky a ceny v hodnotě 3 miliónů korun a účast na světové soutěži.  Soustřední všech finalistek proběhne v květnu v Egyptě.

Kandidátky na prestižní titul MISS CZECH REPUBLIC 2018 při castingu budou před porotou ve dvou kolech a to představení se ve vlastním oblečení a při rozhovoru s porotou v koktejlových šatech. Promenáda v plavkách bude tak zařazena až při Semifinále.

Plavky budou ponechány pouze při fashion show, které se budou 5 z postupujících dívek do semifinále účastnit.

Vyřazením promenády v plavkách při výběrových kolech castingu tak chceme zpříjemnit cestu všem kandidátkám a myslíme si, že všechny dívky toto ocení a nebudou se castingu v OC tolik bát.

MISS CZECH REPUBLIC opět letos vyhlásila 3 divoké karty, díky kterým se mohou dostat dívky do semifinále bez absolvování castingu. První divoká karta je vyhlášena na Instagramu, kde dívky  toužící po titulu Miss Czech Republic přidávají ke svým fotografií hachtag #wantedmissczechrepublic a #missczechrepublic. Z  fotografií bude vybrána 23. dubna vybrána první semifinalistka. Druhá divoká karta je vyhlášena na Facebooku, kde pod fotografii naší úřadující Miss lidé označují tu dívku, která by se měla stát MISS CZECH REPUBLIC 2018. Zde bude opět vybrána jedna dívka, kterou vyhlásíme  22.dubna. Třetí divoká karta je modelingová a jedna dívka bude 24.dubna vybrána z modelingové agentury Pure Model Management, se kterou MISS CZECH REPUBLIC spolupracuje.

Semifinále se uskuteční 12 a 13.května, kdy budeme znát 10 finalistek letošního ročníku.  Semifinále je opět dvoudenní, jelikož si porota MISS CZECH REPUBLIC dává záležet na výběru těch pravých finalistek.

21.května proběhne oficiální představení finalistek médiím. Na všechny finalistky čeká týdenní zahraniční dovolená v Egyptě.

MISS CZECH REPUBLIC si opět jako každý rok bere za cíl pomáhat, jak to máme ve sloganu naší veřejné sbírky. ,,Krásné tváře pomáhají´´. Spolek Miss Face.,z.s. opět z letošního finále finanční výtěžek věnuje České Neonatologické společnosti. Letos je vybrána nemocnice v Mostě a oddělení předčasně narozených dětí. Také naše soutěž ponechává pomoc dárcovským centrům a naše finalistky budou darovat krevní plasmu. Stejně jako v loňském roce si naše 4 vítězky vyberou svůj charitativní projekt, který budou pod záštitou MISS CZECH REPUBLIC realizovat. Vybrané jsou již: Spolek Tlapky na cestě www.tlapkynaceste.cz , Alzheimer home www.alzheimerhome.cz, také letos chceme pomoci domu seniorů a vozíčkářům.

Soustředění budou probíhat až do finále, které se uskuteční na konci září, přelomu října.

Na vítězky čeká opět mnoho cen jako například užívání bytu v Praze, osobní automobil, postup na světovou soutěž krásy, pracovní kontrakt. Ceny ve více než 3 mil. Korun.

Naše soutěž připravuje své vítězky celý rok po jejich zvolení a tak na naše 4 úřadující Miss čeká jejich reprezentace ve světě až letošní podzim.  Vítězky letošního ročníku 2018 tedy pojedou reprezentovat ČR až v roce 2019.

Tiskové konference se zúčastnily všechny 4 vítězky MISS CZECH REPUBLIC 2017 .

MISS CZECH REPUBLIC 2017 Kateřina Kasanová

MISS CZECH REPUBLIC 1.vicemiss 2017 Kristýna Langová

MISS CZECH REPUBLIC 2.vicemiss 2017 Daniela Zálešáková

MISS CZECH REPUBLIC 3.vicemiss 2017 Veronika Volkeová

Podpořit soutěž MISS CZECH REPUBLIC přišla na tiskovou konferenci řada vítězek soutěží krásy z minulých let jako Nikol Švantnerová, Monika Leová, Lucie Kovandová, Aneta Vignerová, Karolína Mališová ad.  Slavnostním podvečerem provedli David Gránský a Jakub Kotek.

Ročník 2018 byl zahájen 3.ledna, kdy se spustily registrace do nového ročníku a také se soutěž přejmenovala z MISS FACE CZECH REPUBLIC na MISS CZECH REPUBLIC, bylo změněno logo a celý vizuál soutěže.

11 castingů MISS CZECH REPUBLIC 2018

14.2. Plzeň OC Plaza

2.3. Praha OC Krakov

10.3. Teplice OC Olympia

16.3. Opava OC Breda and Weinstein

17.3. Zlín OC Zlaté Jablko

18.3. Jihlava OC City Park

23.3. Hradec Králové OC Aupark

7.4. Brno OC Královo Pole

14.4. Olomouc OC Olomouc City

21.4. České Budějovice OC IGY

26.4. Praha NP Černá Růže

Mgr. Taťána Makarenko

Ředitelka a zakladatelka soutěže Miss Czech Republic