Dopřejte svým vlasům jarní detox s produkty OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND

Jaro je dobou, kdy všechno kolem nás ožívá. Rostliny pučí barevnými květy, vítr přináší svěží vůně a všudypřítomní ptáci zpívají na každém našem kroku. Protože všude kolem po dlouhé zimě opět cítíme život, přejeme si být i my na jaře plní pozitivní energie a dobré nálady. Jarní detox vyžaduje změnu jídelníčku a zvýšení fyzické aktivity, což nastartuje naše tělo a pomůže nám zbavit se nadbytečných kil. Stejně důležité je ale pečovat o svou duchovní schránku, na které je ta fyzická zcela závislá. Je to ale vše, co bychom do každoroční očisty měli zahrnout?

Po zimě netrpí jen naše zatuhlé tělo, ale i pokožka a vlasy. A právě ty během tuhých mrazů nadmíru trpí, protože málokdo z nás si s náležitou zimní péčí láme hlavu. Pokud si ani vy se svými vlasy na jaře moc nerozumíte, máme pro vás řešení! Inspirujte se v řadách produktů OWAY (Organic Way) Rolland, které byly vytvořené k obnově roztřepených suchých konečků, lesku a pozitivní energie vaší pokožky.  

Ze samotných SPA koutů celého světa přichází zcela unikátní kosmetický rituál, díky kterému naladíte svou mysl i tělo na harmonickou vlnu. Součástí služby HYDRO-DHARA, kterou si můžete dopřát ve svém oblíbeném salonu OWAY, tvoří relaxace, očista a masáž blahodárným květinovým vodopádem pro aktivaci „3. oka“. Ta slouží jako nepřímá stimulace hypofýzy nacházející se na středu čela, jež je sídlem intuice, spirituality a dlouhověkosti. Osvěžující biodynamická květinová voda Flowerfall vám pomůže bojovat proti stárnutí a pozitivně ovlivní i zdraví vaší pokožky a vlasů. Je také možné ji kombinovat v závislosti na potřebě zákazníka či podle měsíčních fází s různými esenciálními oleji. Z 98% přírodní složení obohacené o etický plod Arazà a zásadní oleje podpoří jak obnovu vlasů, tak i jejich posílení. Tuto energizující aromaterapeutickou péči pro vlasy a pokožku hlavy si můžete navíc pořídit i do své kosmetické výbavy, ve které sehraje zásadní roli v podpoře vašeho mladistvého vzhledu.

Chcete-li se zaměřit vyloženě na očistu, využijte ošetření HERBS & CLAY představující jedinečnou detoxikační péči. Díky ní se zbavíte veškerých toxinů i nerovnováhy a abnormalit, které mohou pokožku i vlasové vlákno narušovat. Tato detoxikace spojuje čtyři vzácné ingredience: biodynamický extrakt z rozmarýnu, mýdlové ořechy, organický extrakt z přesličky a etickou amazonskou růžovou hlínu. Zatímco 100% přírodní byliny zpevňují vlasovou cibulku a zvyšují pružnost pokožky hlavy i vlasů, růžový jíl, bohatý na nejrůznější minerály, odstraňuje zbytky nečistot a reguluje tvorbu kožního mazu. Dochází tak k jemné čistící exfoliaci, díky které se zbavíte stresu a svým vlasům navíc dodáte potřebnou harmonii a vitalitu.

Zdroj: MH/SITL, s.r.o.