MCM Worldwide otevírá maloobchodní prodejnu na prestižní ulici Rodeo Drive v Beverly Hillls v Kalifornii

Společnost MCM Worldwide, luxusní značka zboží a příslušenství pro cestování a životní styl, dnes oznámila otevření své první celosvětové prestižní maloobchodní prodejny v Los Angeles. Nový obchod s rozlohou 411 čtverečních metrů byl slavnostně otevřen 14. března 2019 a nachází se v srdci Rodeo Drive v Beverly Hills v Kalifornii.

Dvoupatrová leštěná mosazná fasáda, kterou navrhl Kenneth Park, symbolizuje charakteristické cvočky a drahokamy na zboží MCM a rozzařuje Rodeo Drive, přičemž stále využívá dědictví značky v luxusním stylu Angelino. Tento designový prvek je obzvláště zvýrazněn mosaznými fasetami na horní části průčelí, které odráží klasický design loga MCM. Na obou stranách lemují fasádu velké LED displeje s dynamicky se měnícími obrazy.

„Prestižní světová prodejna MCM v Beverly Hills přináší německé dědictví luxusní značky, inovativní design, důmyslnou architekturu a špičkovou technologii do jedné z nejznámějších nákupních destinací na světě Rodeo Drive," říká Patrick Valeo, prezident společnosti MCM, Americas. „Jsme tak nadšeni, že jsme na Rodeo Drive, protože pokračujeme v naší agresivní expanzi v USA. Toto je naše 5. prodejna v samotné Kalifornii."

Společnost v této prodejně instalovala integrovanou technologii s interaktivní fotobudkou Hypno. Značka zde také umístila jako fotorámeček vlastního medvěda MCM Visetos v nadměrné velikosti, který zákazníkům dává možnost okamžitě nahrát svou fotku na svůj vlastní účet na Instagramu, čímž dala nový význam pojmu „Instagramovatelný moment". Kromě toho zdobí zeď u hlavního schodiště skleněná mozaika napodobující logo značky, ručně vyrobená v Itálii. Pro zobrazení vztahu značky k hudbě, konkrétněji jejich role v hip-hopové kultuře, se na druhém podlaží nachází DJ kabina a bar, které v oddělených VIP prostorách vytvářejí atmosféru retro stylu. V neposlední řadě bude prodejna na Rodeo Drive nabízet exkluzivní produkty, včetně kožených výrobků MCM Visetos Vespa, pingpongových raket Visetos a značkových míčků, šachové sady Visetos a tašek na opasky, batohů, triček, polokošilí a mikin MCM/Rodeo Drive.

Jedná se o 17. obchod značky MCM v USA. V současné době provozuje více než 650 prodejen po celém světě s pobočkami ve více než 40 zemích. Pro více informací o značce MCM a její nové prodejně na Rodeo Drive v Beverly Hills navštivte webové stránky www.MCMWorldwide.com.

Značku můžete také sledovat prostřednictvím @MCMWorldwide na Twitteru a Instagramu.

Zdroj: MCM (Modern Creation München)