MAMA’s Garden Bar v pražských Holešovicích stojí za to navštívit

Navštivte v pražských Holešovicích MAMA’s Garden Bar a nebudete litovat, pokud je to vaše gusto! Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Pokud ale zrovna nemáte chuť na velkou večeři v MAMA restauraci a hledáte způsob, jak se prostě jen tak pobavit, pak určitě vyzkoušejte náš nový MAMA’s Garden Bar!

Už vás nebaví, že vás doma vyhazují, když se chcete dívat na fotbal? Přepínají vaši přátelé ustavičně televizní kanály? Mama Prague je pro vás ideálním řešením! Abyste se mohli bavit ještě vice, nově pro vás otevíráme MAMA’s Garden Bar. Přijďte s kamarády a utkejte se v kulečníku nebo fotbálku a nebo prostě jen sledujte váš oblíbený sport na našich velkých obrazovkách. K tomu si můžete dát tankové pivo a nějaký dobrý snack, který do sport baru patří, jako burgera, kuřecí křidélka nebo hot doga a věřte, že vám nebude nic chybět. Pokud jste nenapravitelný milovníkem českých hospodských dobrot, máme pro vás hovězí tatarák, nakládaný hermelín a utopence! Na pípě je tankový Staropramen a nabídka alkoholických a nealko nápojů je téměř nekonečná.

Jste na cestě ze Stromovky a máte sebou vašeho čtyřnohého kamaráda? Nebo vás děti zatáhly na Matějskou? Stavte se cestou domů, jsme hned vedle! Udělejte si pohodičku s drinkem a děti se nechte hrát na našem hřišti. Pro pejsky máme speciální samoobslužný bar.

MAMA’s Garden Bar má otevřeno každý den, v týdnu of 15:00 do 01:00 a o víkendu od 12:00 do 01:00. Máme pro vás připravených 7 velkých obrazovek s nejrůznějšími sporty od fotbalu a hokeje až po ragby, kriket, Moto GP, Formule 1 a mnohem více. Důležité sportovní utkání nebo události můžete sledovat na velkém projekčním plátnu. Nebaví vás sledovat sporty? Tak si prostě užijte kulečník, fotbálek nebo arkádové hry. Když vysvitne sluníčko, můžete také jen tak lenošit na naší terásce nebo vyzvat kamarády na turnaj v ping pongu. Děti a čtyřnozí přátelé vítání! Jsme připraveni na jakoukoliv návštěvu! J

MAMA SHELTER

Po mnoha úspěšných letech v Club Med (spoluzaloženo rodinou Trigano), Serge Trigano uvedl hotely Mama Shelter v 2008 společně se syny Benjamin a Jérémie. Od začátku byla jasná filosofie, že Mama Shelter nabídne hostům mix zábavy, dostupnosti a skvělých služeb a to ve městech, které zakladatelé řetězce milují. Byla vybrána města s příběhem, kde je možné vybudovat nezvyklá, ekcentrická a unikátní místa jakými hotely Mama Shelter jsou. Prvním městem, kde byl hotel otevřen je Paříž, nasledovaly Marseille, Lyon, Bordeaux, Los Angeles, Rio de Janeiro, Praha, Bělehrad a Toulouse. Na řadě jsou Lille, Londýn, Paříž východ West, Lucemburk, Dubai, Rome, Lisabon a mnohá další města.  V roce 2014 koupila skupina Accor 35ti procentní podíl v Mama Shelter. Vítejte v Mama!