Když vitamíny cinkají - Ovocňák nově ve skle

Česká rodinná firma Ovocňák nově nabídne své mošty i ve skleněných lahvích. Po typických kapsičkách, které vyhovují především dětem a bag-in-boxech pro domácí využití, chce s 330ml a 750ml lahvemi zaujmout své místo jak v domácnostech, tak v gastronomických provozech. Chce tak nabídnout zdravější alternativu ke klasickým džusům z koncentrátu a sladkým limonádám, které jinak v restauracích dominují.

Zatím byly Ovocňákovy mošty dominantou především domácností, kde mošty z bag-in-boxů plnily lahvičky do školy a dětské sklenice, a kapsičky moštů jste nejčastěji mohli vidět ve svačinových boxech a úložných prostorech kočárků. Nové 750mililitrové lahve jsou pro Ovocňák cestou na rodinný stůl. Díky skleněné lahvi a novému designu působí elegantně a lákavě a objem je dimenzovaný tak, aby zbytečně nebyl mošt dlouho otevřený a lahev se vešla i do chladničky. 330mililitrové lahve se širokým víčkem jsou pak určeny těm, kdo rádi pijí z lahve, a jsou alternativou ke krabičkovým šťávám a plechovkám. Díky širokému hrdlu jsou navíc pohodlné na pití přímo z lahve, a to i pro děti.

S 330ml balením by zároveň Ovocňák chtěl více vstoupit do gastro segmentu, kde jsou obvykle k dostání pouze klasické džusy a sladké limonády, přitom za ceny srovnatelné s nesrovnatelně chuťově i kvalitativně lepšími mošty.

Ovocňák odstratuje s nejoblíbenějšími druhy 100% Jablko, Jablko-Hruška, Jablko-Mrkev, Jablko-Jahoda a Jablko-Rakyník. Ceny za 330 ml začínají na 27 Kč a za 750 ml od 46 Kč. Ke koupi jsou u partnerů Ovocňáku Grizli.cz, Osatka.cz, Sklizeno a další postupně přibývají.

Ovocňák své mošty vyrábí z ovoce z vlastních sadů a od okolních prověřených pěstitelů, takže se můžete spolehnout, že vždy pijete zaručeně česko-slovenský 100% mošt. Ať už zvolíte kapsičku, lahev nebo bag-in-box, tak se můžete spolehnout, že nebude obsahovat nic jiného než ovoce (a případně zeleninu) a díky šetrné pasteraci si zachovává vitamíny a další zdraví prospěšné látky. Přitom i mimo chladničku vydrží skvělý celé měsíce, a to bez jediného konzervantu či přidaného cukru.