Užijte si měsíc plný barev s Rainbow Waterdrop®

Měsíc červen je věnován oslavě a podpoře LGBTQIA+ komunity a waterdrop® se k tomuto důležitému měsíci připojuje s jedinečnou edicí Duhové skleněné láhve. Kromě toho, že do vašeho každodenního pitného režimu vnesete radost a barvy duhy, je 10 % výtěžku z prodeje Duhových skleněných lahví věnováno na podporu dvou LGBTQIA+ organizací: OutRight Action International a Queer Base.

Ukažte podporu s limitovanou edicí skleněné láhve Rainbow Waterdrop® a pijte více vody na cestách – s hrdostí! Tato láhev je vyrobena z odolného borosilikátového skla, bez zápachu a chuti, o objemu 600 ml. Láhev je opatřena kvalitním a těsnícím víčkem z nerezové oceli. Snadno se čistí díky extra širokému otvoru a díky inovativnímu tvaru Soft Square pohodlně padne do ruky.

Lahev Rainbow Glass z vysoce kvalitního borosilikátového skla v duhovém provedení, o objemu 600 ml, je opatřena kvalitním a těsnícím víčkem z nerezové oceli. Snadno se čistí díky extra širokému otvoru a díky inovativnímu tvaru Soft Square pohodlně padne do ruky.

Objem 600 ml, cena 773 Kč.

www.waterdrop.cz