Další singl z planovaného alba Meghan Trainor

Letošní léto bude bezpochyby patřit Meghan Trainor. Ta se podělila o singl „To The Moon“, který je další ukázkou z jejího šestého alba "Timeless", jehož vydání je naplánováno na 7. června.

„To The Moon“ je bezesporu Meghanina nejoblíbenější skladba z alba. Rázný, tanečně laděný refrén s dunivou basou je stejně návykový jako všechny její dosavadní hity.
Meghan nedávno představila singl "Been Like This" s rapperem T-Painem, který sklidil pozitivní ohlasy. Například web UPROXX napsal: „Jak se od Trainor dalo očekávat, píseň přináší klasické doo-wopové zvuky, které jsou velmi trendy, a to popovým a zábavným způsobem.“
Nové album „Timeless“ bude oslavou Meghanina uměleckého vývoje za posledních deset let. Album vyjde v době desátého výročí jejího diamantového hitu „All About That Bass“. Meghan se na něm zaměřuje na sebelásku s větší sebedůvěrou než kdykoli předtím. 
Letos na podzim se Meghan vrátí na pódium v rámci turné Timeless Tour. Podpoří ji Natasha Bedingfield a Paul Russell. Na pódiu se objeví také její nejlepší přítel Chris Olsen a starší bratr Ryan Trainor, kteří nepochybně rozesmějí publikum. Úplný seznam koncertů najdete na oficiálním webu zpěvačky: Meghan-Trainor.com.