Formujte a zpevněte pokožku na krku a dekoltu přírodním sérem

Věnujete dostečnou pozornost a péči vašemu krku a dekolku? Je obecně známé, že krk zůstává často opomíjen. Tuto chybu činí mnoho žen, které se v péči o pleť vyznají, a často ji nazýváme "necklect". Zpevněte a formujte pokožku na krku a dekoltu s přírodním Zpevňujícím sérem od Naydaya, které obsahuje rostlinný kolagen a kyselinu hyaluronovou.

Důvod, proč vašemu krku dát zvláštní pozornost:
Pokud máte pocit, že váš krk stárne rychleji než ostatní části těla, není to náhoda. Krk a dekolt mají tenčí pokožku a méně tukových žláz, což je činí náchylnějšími k vysychání a dehydrataci. Navíc jsou tyto oblasti často vystaveny parfémům, chemikáliím a UV záření.

Jak říká zakladatelka společnosti NAYDAYA, Fiona Toomey, krk a dekolt jsou mezi nejcitlivějšími oblastmi pokožky, přesto jsou často nejvíce zanedbávané.

Zpevňující sérum od NAYDAYA je speciálně navrženo, aby poskytovalo efektivní péči, kterou vaše pokožka potřebuje. Obsahuje inovativní aplikátor 2 v 1 pro masáže a zpevnění, spojující výhody masáže s účinky pečujícího séra.

Výhody tohoto séra zahrnují:

  • Okamžité zpevnění a vyhlazení pokožky na krku.
  • Postupné zpevňování a rozjasňování krku, což vede k omezení povadání a vrásek.
  • Aplikátor z nerezové oceli masíruje a chladí pokožku.
  • Unikátní složení s rostlinnými složkami.

Masáže krku a dekoltu stimulují tvorbu kolagenu, což zlepšuje pružnost a pevnost pokožky. Masážní váleček z nerezové oceli vám umožní využít lymfatickou masáž pro relaxaci a uklidnění.

Mezi účinné složky patří rostlinný kolagen z akátu seyal, Matribust pro zpevňování, hydrolyzovaná kyselina hyaluronová pro lepší pronikání do pokožky a Omega 9 Ceramid, který zlepšuje pružnost a pevnost pokožky.

Začlenění této jednoduché, ale účinné techniky do vaší každodenní rutiny může znamenat rozdíl v udržení mladistvé a zářivé pleti na krku a dekoltu. Bez ohledu na váš věk, nikdy není příliš brzy ani příliš pozdě začít využívat těchto přirozených a efektivních metod péče o pleť. Dopřejte si krásu sebepéče a pozorujte účinky lymfatické masáže.

NAYDAYA Zpevňující sérum na krk a dekolt

Pokročilý vypínací krém na krk a dekolt v aplikátoru 2v1 pro tvarování a zpevnění.

Okamžitě vyživuje a vyhlazuje jemnou pokožku krku a dekoltu díky unikátnímu spojení séra a válečkovitého aplikátoru z nerezové oceli. Pokožka se během aplikace ochlazuje a masíruje, zatímco kolagenem nabité sérum posiluje pokožku a pracuje na rozjasnění a vypnutí pokožky.

NAYDAYA Zpevňující sérum na krk a dekolt: 1.290 Kč

Made for Moms je výběrový online concept store pro stylové maminky s prémiovou přírodní kosmetikou, módou a designovými kousky pro všechny fáze mateřství.