Objevte trendový svrchník dle svých potřeb

Jaro je tady a čas stylových jarních svrchníků také. Plánujete svou garderobu doplnit o zajímavý kousek? Objevte novinky z aktuálních módních kolekcí a dolaďte svůj outfit pohodlnou bundou, či kabátkem dle nejnovějších trendů. Na jaké modely letos při nákupu nejčastěji natrefíte?

Ikonický trenčkot

Jarní kabát, který z módy nikdy nevyjde! Trenčkot najdete mezi každoročními top jarními svrchníky. Tento ležérně-elegantní kousek se hodí totiž téměř ke všem outfitům. Můžete ho obléct jak ke kostýmku do kanceláře, tak k džínům a triku na volný čas. Letos módní designéři vsadili na midi modely v neutrálních barvách ve volném střihu.

Ležérní shacket

Košilové svrchníky už byly in v minulých sezónách a své místo obhájily i letos na jaře. Podobně, jako v případě trenčkotů, i tady se nosí spíš volnější neutrální kousky.

Prošívaná bunda

Prošívané bundy už dávno nejsou jen outdoorovou záležitostí. Lehké minimalistické kousky s efektním prošíváním v oversize střihu skvěle doladí jakýkoliv městský look. 

Prošívaná vesta

Alternativou k lehkým jarním bundičkám je prošívaná vesta. Preferujete spíš sportovnější styl oblékání? V tom případě je pro vás vestička ideální volbou. Trendem jsou jak klasické delší modely, tak krátké kousky do pasu inspirované módou 90. let.

Nepromokavé svrchníky

Jarní počasí je opravdu nevyzpytatelné. V jednu chvíli svítí sluníčko a za pár minut nás překvapí déšť. Co si obléct do bláznivého počasí? Vsaďte na ležérní parku s voděodolnou povrchovou úpravou. Na sportování venku se zase hodí nepromokavá funkční sportovní bundička.